Sunday, February 22, 2015

Instadiary





De laatste tijd ben ik helemaal verslaafd aan de honderden foto-bewerk-apps die ik op mijn telefoon heb staan. Afgelopen maand downloadde ik VSCO cam, een app waarvan ik eerst dacht dat 'ie alleen voor iPhone was én een heleboel geld kostte. Ineens merkte ik dat dit niet zo was en downloadde ik hem meteen. Inmiddels gaat iedere foto die ik maak eerst door VSCO cam, voordat 'ie ook maar ergens geüpload wordt. Op Instagram ben ik dan ook volop los gegaan afgelopen maand. Mijn instadiary van februari komt een beetje vroeg, maar hij zit bomvol. Kijken jullie mee? :)










1. Rinske & ik zijn weer naar The Tea Lab geweest in Rotterdam. Ik houd zo van dit tentje! Ik schreef er ook een hotspot post over, hebben jullie deze al gezien?
2. Vroeger spaarde ik mineralen en toen ik thuis kwam had Rinske ineens dit superleuke glazen doosje/bakje/dingetje vol gelegd met een aantal mooie stenen/mineralen! Dit doosje vind ik ook zonder de stenen trouwens écht heel leuk. Die kleur, dat glas!! Perfect interieur item, haha!
3. Mijn parfum was op en ik had écht een nieuwe nodig. Eigenlijk wilde ik heel graag Black XS van Paco Rabanne, mijn all time favorite parfum, maar deze was toch een beetje boven mijn budget. Toen kwam ik dit mooie parfum van Repetto tegen. Repetto is een merk uit Parijs, ze verkopen ballerina's, danskleding en -schoenen en dus ook parfum! Hij is heeel lekker. Je kunt hem testen/kopen bij Ici Paris XL!
4. Mijn nieuwe jas!! Die verdiende natuurlijk meerdere liftselfies, dit was één van de beste, haha!
5. Mijn stage bij NPO Radio 5 Nostalgia is helaas afgelopen :( Op 30 januari had ik mijn laatste dag als stagiaire voor de TinekeShow en Wekker-Wakker!. Hoewel mijn wekker niet meer zo vroeg gaat (05:15 uur...), mis ik het toch heel erg. Het werk was zo leuk en mijn collega's waren zo gezellig!! Hopelijk kom ik er ooit nog terug! :)
6. Rinske heeft zelf muesli gemaakt!! Met havermout, amandelen, rozijntjes en veeel meer. Het is heel lekker & ieder weekend begint dan ook met een schaaltje yoghurt met homemade granola (klinkt toch leuker dan muesli).








1. Je ziet het niet heeel goed, maar op mijn rits staat dus SAS. Mijn naam staat op mijn rits!! Deze aankoop was dan toch gewoon voorbestemd?!
2. Ik bestelde een ketting bij Jill en kreeg hem binnen no time binnen. Super service en super kettingen! Ik vind hem zó gaaf :) Helemaal mijn stijl! Als jij ook zo'n ketting wilt, kun je even hier kijken.
3. In een lokaal theater konden we naar de openbare repetitie van Het Zwanenmeer, van het ballet van de Staatsopera van Tatarstan. Het was zó mooi! Toen we binnen kwamen, stonden de dansers aan de barre, maar na een tijdje werden er ook stukken uit het ballet geoefend. Uiteindelijk zijn we nog met studentenkorting naar de voorstelling geweest: in veel theaters kun je op vertoon van je studentenkaart een half uur voor aanvang nog last-minute-kaarten kopen voor €10! Goede actie, toch? :)
4. Mijn mooie, mooie, mooie NSMBL agenda ♥
5. Helaas werd ik begin februari ineens ziek. Ik ben al heel lang niet meer ziek geweest, maar ben wel blij dat het gebeurde in een week waarin ik eigenlijk niets te doen had. Als het tijdens mijn stage gebeurde, had ik het veel erger gevonden!
6. Eén voordeel van ziek zijn: ik herontdekte mijn DS. En nu ben ik weer verslaafd aan alle spelletjes, haha! Kek kleurtje hè? ;)








1. Deze oorbellen & ring kocht ik bij de i am op het station. Ik had eigenlijk geen geld meer, maar vond ze te mooi om te laten liggen! Oepsie, hihi!
2. De beste remedie tegen ziek zijn: vroeg naar bed! Dit plaatje maakte ik weer met mijn fijne Studio app.
3. Homemade milkshake!! Met bosvruchten en banaan, een prima combinatie! Het glas komt van de Xenos.
4. Hoe schattig is deze foto? ♥♥♥
5. We kregen zomaar bloemetjes van de NS! Waarschijnlijk omdat ze er de afgelopen weken / maanden een aantal keer een potje van hebben gemaakt, maar ik vond het hoe dan ook heeel leuk. En de speciale Valentijnsdagbekers van de AH ToGo maakten mijn dag ook stukken beter, haha!
6. Deze outfit is echt een beetje mijn favoriet. De trui van C&A zit zo lekker en hij is heerlijk warm!! De sneakers zijn van de Monki. Hoe veel ze kostten e.d. kun je hier lezen!








1. Na een heel lange tijd spraken Mira & ik weer eens af! We gingen naar de Primark én naar de Mac. Ik nam een Happy Meal en kreeg deze super fashionable Hello Kitty bril erbij. Sindsdien heb ik hem niet meer afgezet, dat begrijp je natuurlijk wel.
2. Ik had een groot dilemma en schakelde jullie hulp in: moet ik Stan Smiths kopen, of toch die Arizona's van Birkenstock? Jullie waren bijna unaniem over de Stan Smiths: die moesten het worden! Dan ga ik nu eerst nog even sparen, en daarna ren ik naar de winkel, goed? :)
3. Hoe leuk is dit Chinese theeservies? De kopjes zijn niet heel groot, maar gelukkig zit er een fijne theepot bij haha! Thee maakt een dagje studeren toch wat minder erg. Ik moet nog heel wat verslagen inleveren, dus ik ben de afgelopen dagen bijna alleen maar in slonzige studeerkleding op school te vinden... Ik kan wel leukere dingen bedenken om te doen!
4. We konden zelf ook wel leukere dingen bedenken om te doen, dus tijdens onze studeer/verslagenmaakpauze gingen we even Utrecht in. Zo fijn als je school midden in het centrum zit! We eindigden bij The Village, waar we heerlijke koffie dronken. Perfect pauzemomentje!
5. Eindelijk was het dan weekend. Ik mocht van mezelf een beetje uitslapen en kat Goofy deed lekker mee. Soms zou ik heel graag een kat willen zijn. Op bed liggen en eten is ongeveer alles wat Goofy doet... Wil ik ook!
6. Vroeger was ik nooit ziek, maar inmiddels is het me gelukt om twee keer in de maand ziek te zijn geworden. Gelukkig hebben we nog een hoop van deze sapjes in huis, die we bij de Big Bazar kochten. Ik ben vooral heel benieuwd naar Simply Red, met spicy tomato & worteltjes.... Kan me bijna niet voorstellen dat het lekker is, maar dat dacht ik ook van Beetle Juice, waar bietjes in zitten. Ik heb een hekel aan bietjes, maar Beetle Juice vind ik erg lekker. Jullie horen nog van mij (tenzij het zo vies was dat ik ervan stierf...)! ;)

Wat hebben jullie de afgelopen maand gedaan? En mochten jullie nog tips hebben hoe ik mijn tweede-griepje-van-de-maand de kop in kan drukken, graag!

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

15 comments:

  1. Leuke foto's! Die milkshake lijkt me heerlijK! xx

    ReplyDelete
  2. Wat een leuke foto's allemaal!

    ReplyDelete
  3. Mooie foto's! Vind je ketting heel mooi, ik ga ook even kijken op de webshop <3

    http://www.styledbyromy.nl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa zeker doen, haha! Ik draag de mijne zo vaak, ze passen echt overal bij! :D

      ♥♥♥

      Delete
  4. Oh die ketting is gaaf en dat doosje.. te mooi gewoon! <3
    Liefs,
    Kim

    vintageandbeauty.com

    ReplyDelete
  5. Zo, je bent flink bezig geweest deze maand, leuk om terug te zien in de foto's ;) Vind je jas trouwens erg leuk staan! :)

    xxx
    http://www.rockinheels.com

    ReplyDelete
  6. Haha ik heb VSCO cam laatst ook ontdekt, echt een hele fijne app! Die oorbellen van I Am zijn echt heel vet, ik hou altijd wel van dit soort kleine en subtiele sieraden. Weet je nog hoe duur ze waren? Liefs, Hilde

    ReplyDelete
    Replies
    1. Even graaien in mijn geheugen hoor, maar volgens mij waren ze 5,95 of 6,95. Ze zijn in ieder geval van echt zilver, dus dat is wel heel fijn! Volgens mij zijn precies deze nu uitverkocht, maar ze hebben wel heel veel mooie en subtiele oorbelletjes. Ik hoop dat je ze nog kunt vinden!

      ♥♥♥

      Delete
  7. Super leuk artikel en de kat is echt een droppie ;)

    ReplyDelete
  8. Leuke foto's, ik ben ook helemaal verlsaafd aan vsco!

    Liefs x

    ReplyDelete
  9. VSCOcam is echt een super app, ik heb 'm ook! En wat zijn je doosje met mineralen, kettinkje en ring toch mooi! xx

    ReplyDelete
  10. Mooie foto's! Die kettingen van Jill zijn inderdaad zo gaaf! Ik zit hier een beetje te wachten tot er weer nieuwe binnenkomen :)

    ReplyDelete