Monday, April 21, 2014

DIY: beaded bracelet


Hoe verander je een absoluut niet productief dagje in een toch best een beetje productief dagje? Men neme wat kralen die al sinds vorige zomer in de kast lagen, een heel leuk nagellakje en slechts een minibeetje motivatie. Die stijgt vanzelf als je lekker bezig bent!
WIC by Herôme nagellak (kleur 220 Tauranga), DIY armbandjes

Eigenlijk wilden Rinske en ik afgelopen zaterdag naar de IKEA gaan. Een bed/bank/pyjama dag bleek echter veel aantrekkelijker te zijn en daarom bleven we lekker lui liggen. Na een heleboel afleveringen van Grey's Anatomy (en het bestellen van seizoen 9 voor maar ongeveer €18,00 euro op bol.com, woohoo!) besloten we dat het toch eigenlijk te erg was hoe lui we waren. We wilden niet de deur uit (we zijn écht heel lui), maar we wilden wel wat doen. Conclusie: armbandjes maken!

Vorige zomer kochten we in Frankrijk een armbandje met blauwe doodskopkralen met het idee om deze stuk te knippen en er meerdere armbandjes van te maken. In Hongarije kochten we vervolgens bij een heel schattig kralenwinkeltje heel veel kralen (voor heel weinig geld!) en alles bleef ontzettend lang in de kast liggen. Tot zaterdag dan. En nu hebben we drie hele armbandjes, voor de prijs van één-en-een-paar-kralen! Vinden jullie ze leuk? :-D

De nagellak kreeg ik trouwens na het C&A event. Ik vind hem zo leuk!! Ik heb hem al heel vaak op gehad, jullie zullen hem binnenkort ook wel in een aantal outfitfoto's tegenkomen, denk ik zo... ;-) Ik vind deze kleur perfect voor de zomer. Hij dekt in twee laagjes prima en blijft in principe best goed zitten, tenzij je gaat schoonmaken, maar daar is volgens mij geen enkele nagellak tegen bestand.

Nog een vrolijk Pasen allemaal trouwens! Hebben jullie nog wat leuks gedaan deze dagen?

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

7 comments:

 1. Mooi! Prachtig kleurtje op je nagels

  X Sara

  ReplyDelete
 2. Ik vind die nummer 4 echt leuk, misschien moet ik ook maar zo'n ding aanschaffen want ik vind het echt leuk! Mooi kleurtje trouwens!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa en ze zijn nu bij de Xenos maar 50 cent! :-) Althans, toen ik hem kocht was dat zo. Maar volgens mij nog steeds, dus sla je slag! :-D

   Delete
 3. Heel leuk! En die 4 is ook heel leuk! Mooi kleurtje ook op je nagels!

  Liefs, Jet

  ReplyDelete
 4. Oh, leuk artikel, die nagellak is super mooi, net zoals dat bandje!

  ReplyDelete
 5. Wat een mooi kleurtje heeft deze nagellak! x

  ReplyDelete