Thursday, May 28, 2015

OOTD: Boho Festival Outfit + spannend nieuws!

Mag ik het even met jullie hebben over de huidige collectie van de Mango? Ik ben er namelijk verliefd op. Een tijdje geleden kocht ik er een prachtige boho kimono die tot over mijn knieën viel (die zocht ik al zo lang en deze was ook nog heel erg betaalbaar! Hij kostte me namelijk maar 20 euro!). Tijdens dezelfde shopsessie paste ik ook nog wat jumpsuits en andere items met perfecte boho / 70's vibe. Helaas waren de jumpsuits te lang en moest ik die dus laten hangen. Zelfs met ellendig hoge hakken hadden de pijpen nog over de grond gesleept. Tot op de dag van vandaag baal ik er nog van.






Mango kimono // H&M top + jeans // various rings + necklaces from i am, jill, greece & gifted //
heels from France // sunglasses from Aldo (bought in Paris)

Sjonge jonge jonge, ik ben écht verliefd op dit ding. De stof is zo heerlijk soepel en de print zo prachtig mooi! Ik kan er nog steeds niet over uit, haha. Het is zo fijn als je eindelijk een item vindt waar je al zó lang naar op zoek bent! Ik kan ook niet wachten om hem van de zomer met shorts te dragen, ik denk dat dat ook een heel mooi effect geeft!

Ik wil jullie trouwens vandaag ook even mededelen dat ik uit mijn mega-blogdilemma ben gekomen. Ik ben achter de schermen hard bezig aan een nieuw eigen domein, met een nieuwe naam: SASHIONBLOG.com. Voor mij staat Sashionblog voor zo veel meer dan alleen maar een modeblog! Het is mijn eigen naam, mijn eigen domein en mijn eigen ziel en zaligheid die ik in mijn nieuwe site kan leggen. Het was extreem lastig, want Former Parades is sinds 2011 mijn baby'tje geweest en dat maakte het echt heel lastig om de beslissing te nemen, maar soms moet je zo'n knoop toch gewoon doorhakken en de stap zetten.

Wat voor mij de doorslag gaf? De reactie "Former Paradise is ook een leuke naam!" Van meer mensen had ik gehoord dat ze mijn naam vaak verwarden met Former Paradise. Of dat ze mijn naam niet meer precies wisten en er dan maar Former Paradise van gingen maken. Met Sashionblog heb ik het idee dat dit minder makkelijk kan gebeuren.

In feite zal er niet heel veel veranderen hoor! Ik blijf hetzelfde, ik ga alleen verder onder een nieuwe naam. De komende tijd zal ik me hard in gaan spannen om een prachtige nieuwe blog voor jullie online te zetten. Ik laat het jullie uiteraard weten wanneer dat zal gebeuren! Ik ben (nog) niet heel goed met alle technische dingen die erbij komen kijken, dus Sashionblog zal niet binnen een maand online staan. Tot die tijd blijf ik natuurlijk fanatiek bloggen op Former Parades :)

Wat vinden jullie van mijn keuze? Zijn jullie net zo benieuwd als ik? :D

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

19 comments:

  1. Je zonnebril is heel cool! En verder ook hele mooie outfit.

    Liefs, Elbrich

    ReplyDelete
  2. Mooie outfit zeg, liefde voor je kimono! En oeh wat gaaf maar ook spannend dat je op een ander domein verder gaat bloggen, ik ben benieuwd! :)
    X Emma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankjewel!! Ik ben er zelf ook echt verliefd op :D Ik ben zelf ook heel benieuwd, haha, vind het best spannend! :)

      ♥♥♥

      Delete
  3. Ik ben super benieuwd naar je 'nieuwe' blog!
    En je outfit is heel leuk! Ik snap je gevoel echt helemaal, verliefd zijn op een kledingstuk..

    ReplyDelete
  4. beautiful scenery, love the cardigan.

    xx Falasha
    Bite My Fashion ll Instagram ll Bloglovin'

    ReplyDelete
  5. Ooo ik houd van je blog, leuk dat je op mijn blog hebt gereageerd - ik kijk altijd even naar de websites van mijn reageerders en ik ben blij dat ik op de jouwe terecht ben gekomen. Mooie outfit, toffe bril! En ik adoreer Mango's huidige collectie ook: ik hou van de bohemian 'yet' classy stijl. Liefs Sjoukje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahh dankjewel, superleuk om te horen! You made my day :) :) Ohh als ik geld had zou ik de hele collectie opkopen, haha!

      ♥♥♥

      Delete
  6. I super love your outfit! I love the way you layer the necklaces as well!

    xoxo
    Margareta Vania
    Fashion Blogger

    follow or drop your comment back at www.margaretavania.com

    ReplyDelete
  7. Ik snap wel dat je verliefd bent op je kimono, want dat ben ik ook, haha! Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe blog! De naam klinkt al super :) XO

    ReplyDelete
  8. Ik ben benieuwd naar jouw nieuwe blog! Leuke naam heb je hiervoor bedacht. Mooie kimono en ik ben nu benieuwd naar de rest van de Mango collectie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankjewel!! Ja je moet echt even de winkels / de site bekijken, haha, het is zoooo'n fijne collectie!

      ♥♥♥

      Delete
  9. Ik vind je outfit helemaal geweldig! Ik ben super benieuwd naar je nieuwe blog, want deze vind ik ook leuk :-)

    ReplyDelete
  10. Your outfit is amazing!
    Great inspiration :)

    Caro x

    http://nilooorac.blogspot.de/

    ReplyDelete
  11. Goed dat e de stap hebt genomen zeker omdat de naam verwarrend kan zijn! En wat een leuke outfit draag je!

    ReplyDelete
  12. Inderdaad echt een prachtige kimono! En wat een koopje! Ik spring binnenkort ook de Mango eens binnen denk ik!
    En wat spannend dat je van domeinnaam veranderd, vind het een heel leuke naam, goed gevonden :) Ben alvast benieuwd!
    XO IMKE // www.pastellics.com

    ReplyDelete
  13. Wat een geweldige naam zeg, sashionblogs! Erg origineel :-) Ik vind je outfit heel leuk! De zonnebril staat je goed! X

    ReplyDelete