Wednesday, March 19, 2014

Instadiary

Een heleboel te doen, weinig tijd hebben voor leukere of andere dingen dan school.. Tja, dat resulteert weer eens in weinig bloggen. Met alles wat ik te doen had, stond mijn hoofd er niet heel erg naar. Ik kreeg soms nog een reactie op één van mijn vorige posts, en dan voelde ik me ook eigenlijk weer een beetje schuldig: ik vind het zo leuk om altijd al die leuke reacties te krijgen en te lezen... En dan geef ik verder niks terug.. Of althans, ik stop weer een hele tijd met bloggen, om vervolgens met een lullig excuusje als 'school' weer verder te gaan (en waarschijnlijk hierna weer heel lang niet te posten :-P). Maar goed, om jullie toch even een klein inzichtje te geven in alles wat ik buiten school wél deed, heb ik weer een Instagram post gemaakt!


1. Ongeveer een maandje geleden plaatste ik een post over hele fijne interieurinspiratie. Ik houd van een Scandinavische stijl en daarom plaatste ik een heleboel foto's van een paar Noorse interieurblogs!
2. Het eigen interieur verdient soms ook wel eens wat moois. Dit is een foto van twee prints in het huis van Rinske: één met de titel van een nummer van mijn favoriete band (The Beach Boys) en één tekening die ik voor haar maakte. Hebben jullie zelf ook bijvoorbeeld ingelijste quotes in huis staan?
3. Dit is hoe Rinske mijn outfitfoto's maakte, haha.
4. Na het maken van de outfitfoto's, gingen we nog even saampjes naar de kringloop. Ik kocht er een oud sprookjesboek met heel bijzondere en soms een beetje creepy illustraties. Ik kan ernaar blijven kijken!
5. Rinske maakte niet alle foto's voor deze post op de grond. Bij deze stond ze gewoon rechtop, haha.
6. Het was zulk lekker weer!!! Hele blauwe luchten, een zonnetje... Ik zou bijna mijn zomerjas alweer uit de kast trekken. Jammer dat het weer nog zo voorspelbaar is... Ik laat hem toch nog maar even hangen!


1. Ik begin heel vaak aan een tekening en maak hem vervolgens niet af. Deze is dus ook nog lang niet af, haha
2. Ik wil mijn haar zó graag in deze kleur! Maar het schijnt heel lastig te zijn om het zo te krijgen. Vervolgens bijhouden schijnt ook een ramp te zijn.. Zal ik het risico nemen, of het maar gewoon laten?
3. Vorig jaar won ik deze shorts in een give-away. Het was volgens mij ook het allereerste wat ik ooit heb gewonnen, dus was ik er extra blij mee. Ik kan niet wachten tot ik hem deze zomer aan kan!
4. Weten jullie nog dat ik Bo van Otterdijk interviewde, omdat zij als één van de eerste plus size modellen meeliep op de catwalk tijdens Amsterdam Fashion Week? Laatst stond ze in de Metro, samen met 3 collega-modellen. Ik vond het prachtige foto's en er waren volgens mij heel veel positieve reacties op gekomen. Hebben jullie het artikel gezien?
5. Het was wederom super lekker weer! En Nederland wordt dan altijd meteen helemaal gek. Ik heb heel veel blote benen gezien, maar zelf hield ik het maar bij mijn zonnebril. Dit plaatje illustreert wel goed hoe wij Nederlanders doen als het zonnetje tevoorschijn komt haha.
6. Op vrijdagavond ben ik altijd te vinden bij Omroep Vlaardingen, het lokale radiostation van mijn geboorteplaats. Normaal op foto's staan is dan weer iets wat ik níet altijd doe.

Wat vonden jullie van deze Instadiary? :-)

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

6 comments:

 1. Wat een leuke foto's! Wat gaaf dat je bij omroep vlaardingen was. :)

  ReplyDelete
 2. Aaah die shorts zijn zo gaaf!

  ReplyDelete
 3. Leuke foto's! Die haarkleur lijkt me zo mooi!
  Spijtig dat het zo moeilijk te bekomen is, ik zou het er wel op wagen, als het niet lukt kan je het altijd toch gewoon ff uitspoelen of herkleuren :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.be/

  ReplyDelete
 4. Die shorts is zoooo gaaf haha! Leuk dat je hem gewonnen hebt! En wat grappig dat je bij de radio werkt :)

  ReplyDelete