Thursday, June 19, 2014

Instadiary

Het had wat voeten in de aarde, maar ik heb het weer voor elkaar gekregen om een Instadiary post te maken! Normaal gesproken zette ik mijn foto's stuk voor stuk in paint en creëerde ik zo een soort collage, maar dat kan niet met een Chromebook. Gelukkig vond ik wat hulp online en heb ik het voor elkaar gekregen om drie foto's naast elkaar te zetten, zodat ik gewoon dezelfde opzet kan behouden voor deze posts :-)

Kijken jullie mee naar wat ik afgelopen maand heb gedaan?1. Ik kreeg een heeel fijn zomers pakketje binnen, met deze superleuke voetbandjes! Ik heb er inmiddels al drie posts mee geplaatst: 1, 2, 3
2. Hier dus een fotootje uit de eerste post! Ik voel me altijd net een zeemeermin in deze jurk :-)
3. Deze print van Banksy hebben we gebruikt voor een schoolopdracht. Ik vind hem eigenlijk wel treffend (en maak me er zelf ook ontzettend schuldig aan...)
4. Samen met Rinske! <3 5. Ik word altijd super vrolijk van de zomer. Dat resulteert meer dan eens in dansjes op straat 6. Creatief met foto's. Ik printte deze foto twee keer uit en ging aan de slag met een schaar en wat lijm...
1. En dit is het resultaat! Ik vind het zo tof hoe de foto veranderd is. Het lijkt nu net of het model haar lippen tuit, terwijl dit oorspronkelijk helemaal niet zo was. Wat vinden jullie ervan? :-)
2. Ik zat weer eens foto's terug te kijken en vond deze. Ik had dit vintage jurkje ooit gekocht in Amsterdam en een hele tijd geleden weggedaan, maar na het zien van deze foto had ik daar toch wel spijt van. Wat een schattig jurkje was het toch!
3. Grillen op het balkon van Rins. We zeggen absoluut niets over het al dan niet hebben van een eventuele watermeloenenverslaving.
4. Als een kind zo blij op deze slinger-en-zwaaistoel van Loods 5, wat overigens echt een supertoffe winkel is. Hij zit in Sliedrecht en Zaandam. Als je een keer de kans krijgt, zou ik zeker langsgaan!
5. Ik heb wat nieuwe prints neergezet in mijn kamer. Bij de Action kun je super goedkope lijsten kopen. Mijn kleine studentenkamertje staat er inmiddels vol mee.
6. www.kanikeenkortebroekaan.nl is echt mijn redder in nood deze dagen. Elke ochtend vraag ik me af: kan ik vandaag een korte broek aan of niet?? Het is een bijna dagelijks dilemma, maar deze website biedt altijd een antwoord. Ik zou zeggen: voeg hem toe aan je favorieten en raadpleeg hem meteen als je twijfelt over blote benen, haha!1. Deze foto maakte Robin Bernhard een aantal jaar geleden op het strand. Ik vond het zo gaaf om in zee te lopen met een jurk! Ik voelde me net een echt model, haha. Ik heb de foto's toen natuurlijk ook op mijn blog gezet, je kunt teruggaan in de tijd en ze hier bekijken!
2. Meestal stijl ik mijn haar, maar na één dag krullen kreeg ik toch best wat complimentjes erover. Ik was zelf eerlijk gezegd ook vergeten dat ik zulke krullen had, haha. Misschien komt er binnenkort dus een outfit post online met krullen....... ;-)

Wat hebben jullie afgelopen maand allemaal gedaan? :-)

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

13 comments:

 1. Leuke diary! Die blauwe jurk staat je echt prachtig!

  X Sara

  ReplyDelete
 2. Leuke lijstjes and love the quote!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke foto's! En die blauwe jurk is echt prachtig!

  ReplyDelete
 4. leuke foto's! gelukkig dat het nog gelukt is mbv een ander programma

  p.s doe je mee aan mijn winactie // dagje wellness?
  www.linlicious-style.nl

  ReplyDelete
 5. such a nice update! LOVE your insta shoots.

  xoxo
  Margareta Vania
  Fashion Beauty Blogger

  follow or drop your comment here : http://margaretavania.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Wow! Ik wist helemaal niet dat je krullen had, cool!

  ReplyDelete
 7. Wat een leuke foto's weer Saskia! Ik vind dat krullen je zo mooi staan :) xo

  ReplyDelete
 8. Haha, kanikeenkortebroekaan.nl is zo grappig! :p  www.style-chameleon.com

  WIN A €190 PROUD JACKET ON MY BLOG

  ReplyDelete
 9. Wat een leuke foto's, ik vind je krullen heel mooi bij je staan x www.sistersandsisters.com

  ReplyDelete
 10. Leuke foto's zeg . En grappig die meloen items! X

  ReplyDelete