Sunday, November 16, 2014

Sweater WeatherBron: Pinterest

Oh, konden we maar terug naar de zomer. Fijne temperaturen, het zonnetje dat heerlijk schijnt, uren lang in de tuin, op het strand of op het terras zitten... Maar nee, het is nu écht voorbij. Na nog een paar mooie oktober- en novemberdagen heb ik mijn zomerjas opgeborgen en hebben mijn topjes en t-shirtjes plaats gemaakt voor warme, dikke truien. Omdat ik een zeer innige relatie heb met de zomer, heb ik mij mentaal goed moeten voorbereiden op de winter. Dagen lang heb ik Pinterest afgestruind naar de fijnste plaatjes vol streetstyle inspiratie. Door deze plaatjes kreeg ik steeds meer zin in de winter en de bijbehorende warme truien!
Bron: Pinterest

Het kleurenpalet dat ik in de winter aanhoud, is zoals je ziet niet bijzonder variërend. Zwart, grijs, donkerblauw, een beetje camel en soms wat wit om het af te maken. Het zijn redelijke standaardkleuren in de winter, maar ze doen het dan ook erg goed. Sjaals en andere accessoires bieden vaak een goede mogelijkheid om nog wat kleur toe te voegen aan je outfit!

Voor warme truien raad ik je echt aan om eens binnen te stappen bij de C&A. Ik ben daar laatst goed geslaagd, waardoor mijn warme-truien-tekort nu ook is opgelost. Ik kocht twee dikke truien en een muts en was ongeveer €20,00 kwijt. Hallo, fijn prijskaartje!

De enige trui die ik nu nog wil, staat op de foto rechts, helemaal bovenaan dit artikel. Die blauwe, ja. Hij is van Maison Martin Margiela x H&M, de guest designer collectie van een aantal jaar terug. Terwijl iedereen momenteel nog in de ban is van Alexander Wang, ben ik op zoek naar die donkerblauwe MMM trui. Heeft iemand 'm toevallig liggen? En wil diegene er vanaf? Voor een prettig prijsje (hihi)? Ik wil hem dan heeeeeel graag overnemen, haha!

Zo, na deze inspiratie, mijn nieuwe truien en mijn smeekbede voor de MMM trui ben ik helemaal klaar voor de winter. Nu rest mij nog één vraag: vanaf wanneer mag ook mijn dikke muts weer legaal op mijn hoofd? Hebben jullie al een muts op? Ik ben zelf zo bang dat ik het dan in december weer zou koud krijg, haha!

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

5 comments:

 1. nice looks!

  xo T.
  initialed.ca

  ReplyDelete
 2. Ik heb nog geen muts op, ik wacht even tot het echt gaat vriezen haha. Super leuke inspiratie, die trui op de eerste foto is zo gaaf! leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO
  www.ingewm.nl

  ReplyDelete
 3. Wahhh ik wil ze allemaal :((((

  ReplyDelete