Wednesday, May 20, 2015

New in: Forever21 koopjes en een camera

Ik vertelde jullie het al in mijn vorige blogpost drie dagen geleden: ik ben shopverslaafd. Ik lichtte toen al een tipje van de sluier op, maar vandaag laat ik jullie ook daadwerkelijk zien wat ik nú weer heb gekocht. Want wat een drama. Deze maand gaat mijn collegegeld weer van mijn rekening af en ik zie het dieptepunt op mijn rekening alweer voor me. Vorige keer had ik een nieuw record: ik had nog 69 cent op mijn rekening. Ik ben benieuwd wat het deze maand zal worden.

Goed, back to business: wat heb ik allemaal gekocht?




Bij het Fierce Fashion Festival van Modemusthaves kocht ik dit fantastische bananenshirt. Hij doet me vaagjes ergens denken aan Minions (BANANAAAA!) en daarom maakt 'ie me onder andere zo vrolijk. Het feit dat er eten op mijn shirt staat vind ik ook absoluut niet verkeerd. :)

Na het Fierce Fashion Festival (waar we ongeveer een uurtje waren, het viel een beetje tegen) doken we nog even Amsterdam in. We wilden eigenlijk naar de 9 straatjes, maar die konden we stiekem niet vinden. Na lang zoeken eindigden we maar bij de Forever 21. Daar scoorde ik voor €8,00 (ik hou van de sale!) deze snoezige sandaaltjes. ook kocht ik voor €19,00 schoentjes met een punt. Ik had precies zulke gezien van Repetto, maar die waren €255,00. Dat kan ik natuurlijk nooit betalen, dus ik ben héél blij met deze budgetversie!

Een tijdje geleden kochten Rinske en ik trouwens een Fuji Instax Mini camera. We twijfelden, maar omdat ze in de aanbieding waren, konden we het eigenlijk niet meer laten. Nu hebben we alleen één klein probleem: geen enkele Hema verkoopt meer de filmpjes. Beetje jammer. We hebben ze wel gevonden bij Bol.com, dus misschien gaan we die binnenkort maar eens bestellen.

Ik denk dat ik mezelf maar weer een no-buy ga voorstellen. En het dan heel hard moet verkondigen op mijn blog, want anders gaat het (alweer) niet lukken... Wat denken jullie: zou het me dit keer wel lukken? ;) En wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

10 comments:

  1. Je hebt hele leuke aankopen gedaan!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Dankjewel!! Ik vind het kleurtje zelf zoo vrolijk zomers! :D

      ♥♥♥

      Delete
  3. Nice t-shirt! So cute!
    xx

    http://losaway.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Wat een leuke items! Die camera is echt gaaf

    ReplyDelete
  5. Aaahh die camera is zo leuk! Toffe aankoopjes!
    X Emma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa leuk he! Alleen zo jammer dat ze die filmpjes niet meer hebben bij de Hema! Hopen dat ze snel weer komen :)

      ♥♥♥

      Delete
  6. Ahhh dat shirt is gaaf!! Instax cameras zijn echt fijn :)


    XX www.laurenlouvaine.com

    ReplyDelete
  7. Super leuke aankopen. Dat short is zo leuk! <3

    XxX
    www.wendyvansoest.com

    ReplyDelete