Wednesday, July 15, 2015

Throwback: beste kleurencombinatie ooit!

Zara top // H&M skirt // Madden Girl heels

Waar ik in de winter voornamelijk neig naar zwarte outfits, ga ik in de zomer dubbel en dwars voor kleur. Het maakt me onwijs vrolijk om nieuwe kleurencombinaties uit te proberen, zeker als het ook nog eens goed werkt. De combinatie die volgens mij het beste werkt, is toch wel die van blauw en groen, zoals in de outfit hierboven. De kleuren halen het beste in elkaar naar boven en het staat oh zo zomers samen!! Ik ben fan.

Ik weet trouwens niet of ik het jullie al had verteld, maar ik heb mijn derde jaar van mijn studie helemaal afgesloten! Ik heb al mijn cijfers terug en ga met vlag en wimpel door naar mijn vierde en laatste jaar. Het jaar waarin ik ga afstuderen dus. Ik vind het stiekem best een beetje spannend. Als ik bij andere bloggers lees over afstuderen, gaat het voornamelijk over helse onderzoeken, afschuwelijke statistieken en geen tijd meer voor jezelf. Argh, wat een hel moet dat zijn. Ik ben nu al benieuwd hoe ik er volgend jaar bij zit, haha. Ik hoop dat ik het overleef. Hebben jullie alvast wat tips voor me? ;)

En wat vinden jullie eigenlijk de beste kleurencombinatie ooit?

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

8 comments:

 1. Wat een leuke zomerse outfit

  ReplyDelete
 2. Wauw die kleuren staan inderdaad prachtig samen!<3 Superleuke outfit!
  X Emma

  ReplyDelete
 3. Ik vind dit een super mooie kleuren combinatie en de outfit staat je ook erg goed.

  Fijn dat je met vlag en wimpel over bent naar het laatste jaar! Afstuderen is best leuk, niet zo leuk als je er middenin zit maar geloof mij over een paar jaar kijk je er met een glimlach terug naar deze bijzondere periode.

  ReplyDelete
 4. Super leuke outfit. De kleuren passen perfect bij elkaar <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 5. Ik vind je outfit echt super leuk! Die kleuren staan echt goed bij elkaar. Dit had ik zelf nooit bedacht haha. Leuk!!

  ReplyDelete