Wednesday, May 21, 2014

Instadiary

Jaaa, het is weer tijd voor de ongeveer maandelijkse Instadiary! Afgelopen maand heb ik weer heel wat leuke dingen gedaan. Ik vind het zelf altijd erg leuk om terug te kijken op mijn maand, om te zien wat ik allemaal heb gedaan. Sommige dingen lijken dan zo lang geleden, terwijl het vaak nog niet eens een maand later is. Time flies when you're having fun.

1. Afgelopen maand maakte ik een Facebook pagina aan voor mijn blog. Ik heb nog niet heel veel likes, maar alle begin is moeilijk ;-) Je kunt de pagina hier vinden (en natuurlijk liken ;-)!)
2. Koningsdag! Veel mensen gaan op deze fijne dag naar festivals, om lekker in de zon drankjes te drinken en feest te vieren. Rinske en ik besloten het anders te doen: we gingen naar Brielle! We waren hier nog nooit geweest en hebben deze plek eigenlijk random uitgekozen. Het is een superschattig plaatsje!
3. Een fijne toeristenfoto hoort er natuurlijk ook bij ;-)
4. Een fotootje uit een blogpost van afgelopen maand. Ik kreeg hier overigens superveel complimentjes over mijn haar, merci merci!!
5. Mijn nieuwe favoriete broek. Hij zit zó lekker! Bekijk hem hier nog wat beter
6. JAAAAAAAAAAA ik heb samen met Yvon (van de galaxy schoenen!) meegedaan aan Lingo. Het was een superleuke ervaring, maar ik mag er helaas nog niet superveel over zeggen. Ik kan wel vertellen dat het 29 mei wordt uitgezonden, voor de liefhebbers.

1. Deze cupcakejes zijn toch te schattig! We kregen ze voorgeschoteld bij de Sarenza collectiepresentatie. Jummm!
2. Mijn twee favorieten uit de collecties. Shiiiiiine!
3. Ik schreef een stukje over Handmade With Heaps of Love en werd verliefd op deze ketting. Zo mooi!!
4. Het is weer lekker weer en daar word ik erg gelukkig van. Al mijn sandaaltjes en zomerse hakken werden uit de kast getrokken. En dan het moment van keuzestress: welke doe ik aan???
5. How bloggers roll! Deze foto nam ik na het Sarenza event. Je ziet Laura, Dasha en Anouk poseren, een foto maken en een foto van een foto maken. Foto-ception!
6. Ik schrijf sinds kort voor studenten.net en nu heb ik mijn eigen plekje op de redacteurenpagina. Finding Nemo is de beste film ooit.

Wat heb jij afgelopen maand gedaan?

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

6 comments:

 1. Aaah leuk Lingo! Hoop dat je gewonnen hebt!

  ReplyDelete
 2. Leuke foto's! Die cupcakes zien er lekker uit! Mijn moeder kijkt altijd Lingo. Ik heb zelf ook eens aan de selectieronde mee gedaan, maar werd niet geselecteerd.

  ReplyDelete
 3. Aah, wat leuk dat je meegedaan hebt aan Lingo! En heerlijk die zomerse sandaaltjes! :)

  ReplyDelete
 4. Woooow, wat vet wat je hebt meegedaan aan lingo!

  ReplyDelete