Tuesday, May 6, 2014

Shopping: Regent boots


De kringloop. Af en toe loop je er eens binnen, je loopt er een vast rondje. Meer om alles maar gezien te hebben dan vanuit de overtuiging dat je echt iets leuks zult vinden. Vooral bij de schoenen, daar zit toch nooit iets tussen?

Dit is hoe ik door de kringloop loop. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het heerlijk om er rond te snuffelen, maar tussen de kleding en schoenen zit bij mij nooit iets. Nooit. Of toch...?

Ieks! Het lijkt wel of er nog nooit op gelopen is!!!!!!!!!

Ja hoor, gisteren zat er toch echt iets heel moois tussen de schoenen. Deze beauties van Regent. En er zit een heel verhaal achter, ook dat nog. Ik spotte ze tussen de schoenen en moest ze natuurlijk meteen hebben. Ik heb ze vastgehouden, gepast... Nog een keer gepast, nog een keer... Ik kwam er maar niet in. Bij de hiel zat een heel hoog en heel hard stukje, waar ik mijn voet niet overheen kreeg. Goed, schoenlepel dan? Andere sokjes, van die soepele?
Schoenlepel: nergens te vinden.
Sokjes: ook nergens.
Nog één keer proberen dan...

En weg gingen we. Ik diep bedroefd, omdat de schoenen niet pasten. Ik had dé perfecte schoenen achter moeten laten. Maar ik wist wel het merk, dus met behulp van Google kwam ik op de website van het merk. Na een beetje speurwerk had ik de juiste schoenen gevonden, maar ik schrok nogal van de prijs. Mooi niet dat ik dat geld eraan ging uitgeven, als het ook voor de kringloopprijs kon!!

Dus gingen we naar de Action. En de supermarkt. En de Xenos. En de Zeeman. En de Blokker. Pas bij de laatste winkel vonden we een schoenlepel. Als je iets nodig hebt, is het nergens te vinden. Zul je altijd zien natuurlijk! De Blokker was mijn laatste hoop en mijn redding. Met schoenlepel (en sokjes van de Zeeman) op zak gingen we terug naar de Kringloop. En hoppa, ik kwam erin! Dolblij liep ik de winkel uit. De kosten voor mijn nieuwe baby's:

- Schoenen: €9,50 (negen euro vijftig!!! Nieuw zijn ze 235 pond. Pond!!!!)
- Schoenlepel: €1,99
- Sokjes: €0,59 (voor 2 paar. I love de Zeeman!)

In totaal hebben ze me dus €12,08 gekost. Van €286,04 naar €12,08. Goede deal, toch? :-D

♥ Saskia

P.S. Op de vraag of ze te klein zijn, mag ik vol trots "nee" antwoorden. Het was echt dat randje waar ik even niet overheen kwam. Verder passen ze perfect!! :-D

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

13 comments:

 1. Wat een goede aankoop zeg wow, ik kijk toch ook altijd even bij de schoenen maar heb er nog nooit gekocht bij de Kringloper wel 2e hands via internet maar deze zijn erg leuk!

  ReplyDelete
 2. Wow wat een mazzel! Hele mooie boots zijn het :)

  ReplyDelete
 3. Wauw, prachtige laarsjes! Echt een mooie kleur (:

  xoxo

  ReplyDelete
 4. ik vind het prachtige laarsjes zeg! liefs x

  ReplyDelete
 5. Wow, ze zien er echt nog prachtig uit en prachtige kleur ook! Echt hele goeie deal ja!

  ReplyDelete
 6. Adorable Boots love them. The color is so rich.
  xoxo
  http://stunningchic.com/

  ReplyDelete
 7. Aah wat een geluk dat je er toch in pastte! En volgens mij is er nooit mee gelopen, ze kunnen er anders nooit zo mooi uit zien :) Veel plezier er mee!

  ReplyDelete
 8. Jee dat is nog eens een match made in heaven!
  Heel vel draagplezier van deze beauty's :)

  ReplyDelete
 9. Wauw, ze passen precies bij mijn nieuwe tas ik vind ze helemaal geweldig! En ik had ze voor die prijs ook niet laten staan! Nu ben ik benieuwd naar je outfitfoto's die je ermee gaat maken!

  Liefs, Jet

  ReplyDelete
 10. lovely post!
  Such a beautiful shoes!!)
  I`ll be happy if we follow to each other!Just let me know in my blog) Have a nice day!)
  http://www.elationofcreation.com/

  ReplyDelete
 11. Onwijs mooi en voor die prijs helemaal. Ik ga ook maar eens naar de kringloop. Dit weekend sta ik zelf op de IJhallen, dus daar ook even snuffelen.

  ReplyDelete