Sunday, December 7, 2014

Happy New Coat
Ik heb een nieuwe jas!! En raad eens: ik heb hem voor een prikkie aangeschaft via de Facebookpagina "Kleding aangeboden / gezocht". Ik had me ervoor aangemeld, maar door de vele reacties had ik bijna besloten me weer af te melden. Mijn hele Facebook tijdlijn werd overspoeld door alle kledingstukken, waarvan ik het merendeel eigenlijk helemaal niet leuk vond. Totdat er een jas voorbij kwam die ik toch wel erg leuk vond... Na een berichtje te hebben gestuurd, kon ik hem bij de verkoper passen in Utrecht. Direct na mijn stage ging ik naar haar toe. En de jas paste.
WE (via Facebook) jas // C&A trui // H&M sjaal // Zara broek // laarjes via Marktplaats // Zeeman ketting

Nu ik de details van deze outfit opschrijf, bedenk ik me dat het eigenlijk een ontzettende budgetoutfit is! De ketting is van de Zeeman, dat heeft niet meer uitleg nodig. De trui van de C&A kocht ik met een cadeaubon, hij kostte me dus eigenlijk helemaal niets. De laarsjes kostten me €16,00 inclusief verzenden via Marktplaats (ook een hemelse website overigens!) en de jas kostte dus ook €15,00. Het enige wat in deze outfit helemaal nieuw is, is de broek. Die kostte me ongeveer 30 euro, bijna even veel als de laarsjes en jas bij elkaar, haha! Maar hij is het helemaal waard. Hij zit fantastisch en ziet er ook nog eens super uit!

Mijn blog is de laatste tijd overigens ook weer aardig leeg geweest. Ik had me een tijdje geleden voor genomen ├ęcht weer regelmatig te bloggen. Ik had een heel schema gemaakt met alle artikelen die ik nog wilde plaatsen. Iedere twee dagen zou er een nieuw artikel online komen. Inmiddels loop ik zo'n 100 artikelen achter (nou ja, wel een hoop in ieder geval) en heb ik nog steeds niet heel veel tijd gevonden om de artikelen ook daadwerkelijk te maken. Ik ga mijn best doen het voor de Kerst een beetje te hebben ingehaald!

Kopen jullie wel eens iets via Marktplaats of een tweedehands Facebook pagina?

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

7 comments:

  1. Mooie outfit! Je jas is mooi, maar ik vind je broek nog mooier!

    ReplyDelete
  2. De jas staat je mooi, en ik vind je outfit ook cool. Ik ben ook lid van die FB pagina (net als 20.000 anderen) en word soms gek van hoeveel kleding er op mijn Facebooktimeline langskomt. Net alsof ik in een grote webshop ben haha! Tweedehands dingen zijn sowieso top, ik ben wel een "cheap" shopper ;).

    ReplyDelete