Wednesday, December 10, 2014

Shopping: Winterklaar


Oké, oké, officieel is het nog helemaal geen winter, maar zo voelt het wel. Ik heb mijn 'tussendoorjas' inmiddels ingewisseld voor een winterjas, heb mijn handschoenen weer opgezocht en ik heb ook mijn muts weer uit de kast getrokken. Bij de Zara vond ik mijn perfecte winterlaarsjes. Ze zitten superlekker én hebben het subtiele puntige neusje waar ik zo naar op zoek was. Mijn wintergarderobe was bijna compleet, maar het enige wat nog miste, was de perfecte sjaal.

Ik was al een hele tijd op zoek naar zo'n leuk geblokt (ook wel bekend als tartan) exemplaar, zoals je nu bij ongeveer alle bloggers kunt spotten. Maar steeds als ik een leuke zag, was 'ie veel te duur. Regelmatig stapte ik bij de Primark of H&M naar binnen, omdat veel mensen daar hun perfecte sjaal hadden gehaald voor niet al te veel geld. Maar ik? Ik kon er geen een vinden. Toch hield ik vol, want zoals het gezegde luidt: de aanhouder wint. En inderdaad, ook ik heb uiteindelijk gewonnen! Benieuwd waar ik mijn nieuwe perfecte sjaal vond? Lees dan snel verder!
i am scarf // zara boots // H&M beanie

Zoals jullie weten kom ik heel vaak op het station. 's Ochtends vroeg zijn er nog weinig winkels geopend, maar 's avonds als ik terugga kijk ik heel vaak nog even snel bij de Sissy Boy en I Am op Rotterdam Centraal. Vertraging is dan plotseling niet zo erg meer: als ik mijn aansluiting mis, vul ik de wachttijd met shoppen. En zo kwam het dat ik op een koude herfstavond een rondje liep door het sieradenwinkeltje I Am. En daar hing 'ie: een prachtige rood met groene sjaal. Ik was op slag verliefd. De kleuren deden me denken aan een fijne kersttijd, hij was lang en breed genoeg om me te beschermen tegen de kou en als kers op de taart paste hij ook nog perfect bij mijn nieuwe jas.

Binnen no time stond ik bij de kassa. Enkele minuten later zat ik blij en gelukkig in de trein. Eindelijk: de perfecte sjaal! Soms is vertraging helemaal niet zo erg.

Wat vinden jullie van mijn sjaal?

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

7 comments: