Sunday, January 11, 2015

Leuk voor in huis: Cubebots


Sinds Rinske en ik samenwonen is de hoeveelheid robots in huis ernstig toegenomen. 365 dagen in het jaar staan er bij ons thuis kerstrobotjes in huis: ze horen eigenlijk in de boom, maar zijn simpelweg te leuk om ze maar een maand in het jaar uit de kast te halen. Daarnaast hebben we nog een opwindbaar robotje staan dat me heel erg gelukkig maakt. Sinds kort zijn er twee nieuwe vriendjes toegevoegd aan onze collectie: Q en Rob. Q (de kleine) en Rob (de grote) zijn Cubebots.Cubebots zijn ontworpen door David Weeks, een Amerikaanse ontwerper. Hij ontwerpt een heleboel spullen voor in huis, waaronder lampen, meubels en de cubebots. De robots zijn geïnspireerd op Japanse Shinto Kumi-ki puzzels. Wat dat zijn, heb ik ook nog niet helemaal kunnen ontdekken. Maar dat de Cubebots leuk zijn, staat vast ;).

Cubebots bieden uren speelplezier. Voor alleen het maken van deze foto's heb ik me al een hele tijd vermaakt. Je kunt ze in zo veel verschillende houdingen zetten! Daar komt nog bij dat de Cubebots worden geleverd als een klein kubusje. Je haalt hem heel gemakkelijk uit elkaar, maar hoe 'ie weer in elkaar moet, is wat lastiger. Er zijn een heleboel YouTube filmpjes over te vinden, maar het is natuurlijk veel leuker om dat zelf uit te vinden!

Je kunt Cubebots in verschillende kleuren en groottes kopen bij o.a. De Bijenkorf. Onze cubebots kostten ongeveer €10,95 euro (Q) en €31,95 euro (Rob).

Kenden jullie de Cubebots al?

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

5 comments:

  1. Die zijn echt gaaf! Ik had het nog nooit gezien, maar echt leuk.

    ReplyDelete
  2. Heel leuk voor het interieur, maar jammer genoeg best wel prijzig. Het ziet er wel enorm tof uit!
    xo

    ReplyDelete