Thursday, January 29, 2015

Red 'n Purple

Afgelopen zaterdag zou ik samen met Rinske naar de show van Tony Cohen gaan. Helaas besloot het weer roet in het eten te gooien: wegens sneeuw en onverwachte kou in het hele land reden er geen treinen, waardoor het voor ons heel lang onmogelijk was om überhaupt na te denken over een treinreis naar Amsterdam. Uiteindelijk besloten we dat het een te groot risico zou zijn om de trein te nemen (bovendien reed er pas heel laat weer iets). Ik vond het ontzettend jammer: ik kijk altijd heel erg uit naar de Fashion Week. De shows en collecties van Tony Cohen vind ik ook altijd heel mooi, dus ik had er echt een hele tijd naar uit gekeken om een uitstapje te maken naar Amsterdam. Maar Rinske kwam met een goede vervanging: we zouden gaan troostshoppen in Rotterdam. En oh, wat is dat goed gelukt. De aankoopjes zal ik binnenkort laten zien, maar vandaag laat ik jullie zien wat ik droeg tijdens ons troostshoptripje!H&M sweater // Zara coat & boots // Primark necklace

Deze trui is overigens ook redelijk nieuw. Ik kocht hem nadat ik weer eens na mijn stage de stad in dook. Onder het mom van "studiefinanciering is gestort!!!" ga ik vaak tóch nog even de stad in om te kijken of er nog wat leuks in de aanbieding is. Negen van de tien keer kan ik die studiefinanciering (of zorgtoeslag, of dat salaris...) helemaal niet uitgeven aan kleding, maar de sale is simpelweg te uitnodigend. Deze trui kocht ik dan ook met de fantastische aanbieding van €49,95, voor €20,00. Die kon ik toch niet laten liggen?!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe trui? En hebben jullie hetzelfde sale-probleem als ik, of ben ik echt de enige die dit doet? ;)

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

5 comments: