Friday, April 17, 2015

A Perfect Match

Morgen zijn Rinske en ik alweer 3 jaar samen! Potverdrie, wat vliegt de tijd als je het leuk hebt samen. Om dit heugelijke feit met jullie te vieren, besloot ik vandaag wat foto's van Rins online te zetten. Normaal gesproken staat zij achter de camera en maakt ze mijn outfitfoto's (met soms wat frisse tegenzin, maar ze doet het altijd!), maar voor de camera doet ze het ook erg goed. Kijken jullie mee? :)

H&M blouse, jurk & dinoketting // ketting met fiets uit Hongarije // Piure laarsjes (klik hier voor vergelijkbare laarsjes)

Bij het schrijven van deze blogpost heb ik ontdekt dat ik een onwijs slechte romanticus ben. Ik denk dat ik wel 100 keer begonnen ben met schrijven en dat ik het ook 100 keer weer heb gewist. Ik had hier heel graag een superromantische boodschap voor Rinske neer willen zetten, maar dat bleek wat lastiger dan gedacht. Daarom doe ik het maar 'gewoon' even zo: Rinske, ik hou van je! :D Deze drie jaar zijn nog maar het begin, haha, je bent voorlopig nog niet van mij af! ;-)

Oh, en kunnen jullie mij helpen met het volgende? Rinske vond bovenstaande foto's niet heel goed gelukt, terwijl ik ze dus heel mooi vind. De outfit is perfect (hoe tof staat die blouse onder die jurk?!) en staat haar super goed, de locatie is fantastisch en bovendien vind ik dat Rinske er gewoon super goed op staat. Kunnen jullie mij helpen haar te overtuigen dat ze er goed op staat? Haha!

We hebben overigens niet echt iets bijzonders gepland voor ons jubileum: ons tripje naar Parijs was eigenlijk alvast een vervroegde viering ervan, haha!

Geniet van jullie weekend! Oh, en mocht je in de buurt zijn: aanstaande zondag hebben we een blogger meeting georganiseerd in Rotterdam. Komen jullie ook? Het wordt vast en zeker super gezellig! :D Kijk hier voor meer informatie (en vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten als je komt!).

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

11 comments:

 1. Wat een leuk jurkje heb je aan, staat je super!!

  ReplyDelete
 2. Aah, wat een lieve post zeg! Leuk dat jullie al zo lang samen zijn! :D Het blousje staat inderdaad superleuk onder de jurk en ik vind de foto's ook heel leuk! Vooral de een-na-laatste!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, dankjewel! :) Ik ga het doorgeven ;)!

   ♥♥♥

   Delete
 3. Gefeliciteerd! Heel leuke foto's<3

  ReplyDelete
 4. Leuk dat jullie zo lang samen zijn! Heeeel veel geluk nog saampjes! Ik vind het jurkje heel leuk :)

  xo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! :) Ik geef het door hihi!

   ♥♥♥

   Delete
 5. Replies
  1. Dankjewel, leuk hè? :) Ik vind dat de blouse het helemaal afmaakt!

   ♥♥♥

   Delete
 6. Van harte gefeliciteerd!
  Heel erg mooie foto's!

  XO Imke // www.pastellics.com

  ReplyDelete
 7. Die blouse onder die jurk vind ik echt super origineel. Daar zou ik zelf niet zijn opgekomen.
  En jaaa, de foto's zijn absoluut mooi gelukt. Die links onder is mijn favoriet.
  + Gefeliciteerd met jullie drie jaar samen!!! :)

  ReplyDelete