Wednesday, April 8, 2015

OOTD: Montmartre in Stripes


Bereid je maar vast voor op een overload aan foto's, want Rinske en ik vonden een extreem schattig straatje in Montmartre. Oké, toegegeven, werkelijk ieder straatje is er megasuperschattig, maar deze vonden we toch wel een topper. De straatsteentjes, de muurtjes, de kleuren... We haalden meteen de camera tevoorschijn en begonnen te schieten. Uiteindelijk kon ik echt niet kiezen welke foto's ik in het artikel wilde, dus heb ik er een hoop gekozen. Oups! (oeps op z'n Frans, he he he)
Mango jas // H&M blouse, broek & sjaal // dongli jewels ketting // zara boots

Zoals ik al eerder heb vermeld: ik wil écht een appartement in deze wijk. Het uitzicht is fenomenaal, de straatjes dus super schattig en mijn favoriete vintage winkel zou dan om de hoek zitten. Ik zie het al helemaal voor me. Toch moet ik nog even in Nederland blijven: ik moet mijn studie sowieso afmaken en ook Rinske nog even overtuigen van het appartement in Parijs, haha.

Over mijn studie gesproken... We zijn momenteel bezig met een tof project voor RTV Utrecht! Zoals jullie misschien wel weten vindt de Grand Départ van de Tour de France dit jaar plaats in ons eigen prachtige Utrecht. Wij gaan daar als groepje HKU studenten radio items omheen maken, die ook daadwerkelijk gaan worden uitgezonden op Bingo FM, stadszender van Utrecht en onderdeel van RTV Utrecht. We zitten momenteel nog een beetje in de conceptfase, maar we zijn wel heel enthousiast. Dat houdt me dan nog een beetje op de been haha, tussen alle heimwee naar Parijs door.

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

10 comments:

 1. Die blouse staat je heel erg mooi!

  ReplyDelete
 2. Cool outfit! <3

  www.stepfromsteph.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Jaa mooi is 'ie he?! Was al heel lang op zoek naar zo'n jasje en deze vond ik ook nog eens in de sale! Zo fijn :D

   ♥♥♥

   Delete
 4. Wat een prachtige foto's en outfit! Als je een appartement hebt in Parijs kom ik heel graag bij je langs haha. xo

  ReplyDelete
 5. Dat bloesje is supermooi en ook leuk gecombineerd! En een prachtige locatie ook, nu wil ik ook weer naar Parijs :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ik wil ook iedere keer dat ik ook maar één foto zie weer terug ja, haha! Het is zo'n mooie stad!

   ♥♥♥

   Delete