Monday, July 27, 2015

Voor Studenten.net keek ik binnen in een paradijsje

Wie van jullie is (recent) overgestapt van blogger naar wordpress? Ik ben momenteel hard aan het werk aan mijn nieuwe website, SASHIONBLOG.com, maar het is nog knap lastig om wordpress uit te vogelen, zeker als je 5 jaar lang trouw via blogspot hebt geblogd. Ik heb nog maar een paar dagen voordat mijn site online gaat, dus de stress breekt inmiddels wel een beetje aan. Maar goed, we gaan stug door! En tegelijkertijd schotel ik jullie vandaag nog even een fantastisch paradijsje voor.

Iedere maand schrijf ik twee artikelen voor Studenten.net en één van die artikelen is meestal een "Binnengluren bij..." artikel. Het is altijd al mijn guilty pleasure geweest om bij anderen naar binnen te gluren. Zelfs vanuit de trein probeer ik nog een glimp op te vangen van het interieur van anderen. Hoe fijn was het dus dat ik voor Studenten.net legitiem bij studenten aan mocht bellen om hun kamer te bekijken??

Een tijdje geleden sprak ik af met Evina, om haar kamer te bekijken. Na twee trappen op te zijn gelopen kwam ik binnen in een paradijs. Wát een prachtkamer heeft deze 19 jarige student Culturele Antropologie!Evina richt haar kamer in met allerlei spulletjes uit tweedehandswinkels en dingen die ze meeneemt van reizen. Laatst is ze nog naar Istanbul geweest en daar nam ze een heel leuk lampje mee dat nu trots aan de muur hangt. De klok kreeg ze voor haar uitzet: "mijn broertje heeft hem gemaakt, schattig hè?"

Ik was onwijs onder de indruk van dit paradijs. Het was enorm (mijn eigen studentenkamertje dat ik ooit bewoonde was ongeveer de helft van deze kamer) en het had een enorm balkon met openslaande deuren. In de verte kon je de Domtoren zien en beneden stroomde de grachten van Utrecht. "Het is hier heel fijn. Als de zon schijnt, leg ik kussens op mijn balkon en lig ik heel fijn in de zon." Met iedere vraag die ik stelde werd ik jaloerser en jaloerser, haha!

Mocht je nu willen weten hoe jij ook zo'n prachtkamer bemachtigt, dan kan ik je vertellen dat dat een hele klus is. Evina: "Ik kreeg deze kamer via via. De neef van mijn moeder had een collega en zijn vriendin is mijn verhuurder. Dus héél erg via via, haha!" Wil je het hele interview lezen? Klik dan hier!

Hoe vinden jullie deze studentenkamer? En kijken jullie ook altijd stiekem binnen bij anderen? ;)

♥♥♥ Saskia

P.S. Als jij nou ook zo'n toffe studentenkamer hebt waar je trots op bent, laat dan even een reactie achter met je e-mail adres! Dan neem ik contact met je op en wie weet sta jij dan binnenkort ook wel met je kamer op Studenten.net! :)

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST3 comments: