Saturday, July 5, 2014

Vlak-voor-de-vakantiedagboek

Waaaah een Instadiary zonder de titel Instadiary!! Het is niet eens zo lang geleden dat ik een Instagram post heb gedaan, maar toch heb ik in een korte tijd weer een bomvolle post bij elkaar gesprokkeld. Niet alleen daarom doe ik mijn post nu al, maar ook omdat ik op vakantie ga! Daarna heb ik misschien weer een aantal foto's verzameld, zodat ik een instadiary kan maken over mijn vakantie (en misschien ook wel de tijd erna, aangezien ik niet continu wifi zal hebben).

Omdat ik op vakantie ga, komt er de komende drie weken iets minder online. Ik heb wel bedacht dat ik wekelijks een post online wil laten komen op woensdag. Dus dat wordt mijn blog opzoeken op 9 juli (dan ben ik jarig, joepie!!!), 16 juli en 23 juli. Vlak daarna kom ik weer terug en kan ik jullie hopelijk een paar fijne vakantieblogposts voorschotelen!

En dan nu over tot de orde van de dag: wat heb ik de afgelopen weken allemaal uitgespookt?




1. Tijd voor de zomer!!! Deze leuke playsuit droeg ik vorig jaar :-)
2. Eind juni deed ik mee aan een balletvoorstelling. We deden Romeo & Julia, samen met mijn groep deed ik mee tijdens het bal. Natuurlijk hebben we backstage een aantal foto's gemaakt, deze is samen met mijn partner in de dans, Joyce!
3. En hier nog een fotootje van tijdens de afterparty, met beste vriend Meindert.









1. 24 juni ging ik naar de collectiepresentatie van Boohoo.com.
2. Ze hadden een superleuk 'fotostudiootje' gemaakt met heel mooie spulletjes die ik thuis ook wel zou willen!
3. Nog beter: er waren suikerspinnen! Als een kind zo blij :-)
4. Samen met Zoë van The Daily Fashion Drug
5. Iedereen mocht tijdens het event een outfit creëren en daarmee op de foto. Ik maakte een outfit met een supermooie en erg fijne (nep) bontjas. Ik wil deze jas super graag hebben!
6. Er werd goed voor ons gezorgd tijdens het event: buiten konden we genieten van een heerlijk patatje van de Friet Fiets. Geweldig!







1. Naast het Boohoo event heb ik natuurlijk ook weer wat andere snapshots van afgelopen maand. Deze foto maakte ik toen ik 's avonds naar huis fietste. Ik vond de lucht zo mooi dat ik er wel even voor moest stoppen!
2. Oké, deze foto is wéér van het Boohoo event. De blogpost die ik erover schreef kun je hier vinden!
3. Ik heb besloten een aantal items uit mijn kast te verkopen. Zo ook deze shorts met stippen, die inmiddels toch best iconisch zijn geworden. Je kunt hem al heel lang bewonderen in mijn header, maar ik draag hem eigenlijk niet meer. Benieuwd wat ik verkoop? Bekijk het hier!
4. Samen met Rinske ging ik naar de Leen Bakker. We hebben een aantal leuke accessoires gekocht voor in huis.
5. Deze foto maakte Zoë voor het Boohoo event. De hele outfit kun je hier zien.
6. Jaaa hier nog een foto van wat we bij Leen Bakker kochten. Ik vind deze stiekem best goed gelukt, haha.

Wat heb jij de afgelopen maand allemaal gedaan? :-)

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

7 comments: