Thursday, October 23, 2014

Hotspot // Elle Aime

Een tijdje geleden schreef ik al over één van de creatieve hotspots van Rotterdam - & designshop - maar uiteraard is dat niet de enige plek waar je echt een keertje langs moet. Elle Aime is de winkel van Lisa Manuels en staat vol met handgemaakte producten. Hoe lang je er ook rondloopt, je hebt nooit alles gezien. Toen ik er liep, zag ik na mijn twintigste rondje weer nieuwe dingen. Elle Aime ademt creativiteit. En of dat nu komt door alle handgemaakte producten, door de stempeltjes etc. waarmee je zelf aan de slag komt, of doordat er ook workshops worden georganiseerd... Ik weet het niet. Ik denk dat het al deze dingen zijn, die Lisa perfect heeft gecombineerd in haar winkel!
Wie & wat
Lisa Manuels begon in 2010 met een miniversie van het huidige Elle Aime. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot één van de leukste creatieve hotspots in Rotterdam. In Elle Aime verkoopt Lisa spullen van haarzelf én verschillende andere ontwerpers. Alles wat je in de winkel tegenkomt, heeft een hoog dat-móet-ik-hebben-gehalte.

Wauw!
Illustraties, accessoires, stationary, sieraden, DIY-setjes, workshops... Elle Aime heeft het allemaal! Alles draait om handgemaakte spullen en de liefde daarachter. Die liefde kun je zelf ook ontdekken door een workshop te volgen. Om alle workshops te bekijken, raad ik je aan om even Lisa's blog te bezoeken. Daar staat een handige agenda met alle komende workshops. Om je toch even enthousiast te maken, geef ik hier een overzichtje van een aantal leuke, aankomende workshops!

29 oktober (& 15 november) // workshop gift wrapping // van 13:00 tot 15:30 uur // €29,50
2 november // workshop DIY letterpress // van 13:00 tot 16:00 uur // €45,00 (deze workshop zit helaas al vol)
20 december // workshop 'Kerst in een kopje' // van 13:00 tot 16:00 uur // €45,00

Ook leuk: bij iedere workshop krijg je heerlijke (uiteraard zelfgemaakte) taartjes! Jummie! Inschrijven kan via de website van Elle Aime.

Voor in de agenda...
Op 12 en 13 december organiseert Elle Aime haar allereerste Mini Markt! Tijdens deze dagen kun je uiteraard je unieke handgemaakte kerstcadeautjes kopen, maar tegelijkertijd kun je ook een praatje maken met de ontwerper ervan! Zo gezellig heb je je geld nog nooit uitgegeven ;-) Tijdens deze Mini Markt kun je o.a. illustraties, porselein, tasjes, boekjes en kaarten kopen. Zet dus alvast een grote cirkel in je agenda en houd deze dagen vrij!

Op 12 december is de Mini Markt van 13:00 tot 21:00 uur
Op 13 december is de Mini Markt van 10:00 tot 17:30 uur.

Waar
Zwaanshals 299
3035 KH Rotterdam

Woensdag t/m zaterdag geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur.
Elle Aime is ook de eerste zondag van de maand geopend, van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Elle Aime is te vinden op Facebook & heeft uiteraard ook een eigen website!

Wat vinden jullie van Elle Aime? :-)

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

5 comments:

 1. Ziet er echt super gezellig uit!

  ReplyDelete
 2. Ziet er zo leuk uit! Echt gave spulletjes ook.

  ReplyDelete
 3. Oh wat heerlijk zo'n winkeltje! Echt alles is leuk daar!

  ReplyDelete
 4. Wauw, wat ziet het er heel erg schattig en leuk uit! Zo'n winkeltjes zijn helemaal geweldig. Jammer genoeg woon ik niet echt in de buurt :)

  ReplyDelete
 5. Ziet er leuk uit!! <3

  Ik heb een hele gave giveaway online gezet. Je maak kans op €150,- shoptegoed wat je kan uitgeven in Citymall Almere. Dat is nog niet alles je krijg er een lunch en borrel na afloop bij. Zou leuk zijn als je meedoet :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete