Thursday, November 20, 2014

Instadiary





November loopt alweer tegen zijn eind aan en dat betekent dat het hoog tijd is voor een nieuwe Instadiary! Afgelopen maand zat zoals altijd vol met stage en werk, maar tussendoor heb ik nog zat tijd gevonden om andere leuke dingen te doen. Ik heb gewinkeld, een evenement bezocht en een hoop mooie dingen gezien. Mijn Instadiary zit weer bommetjevol, dus bereid je maar alvast voor op een hoop kijk- en leesplezier!









1. Deze quote past zo goed bij mij! Als student heb ik een eeuwig geldtekort, maar als modefanaat heb ik een immer volle wishlist...

2. Als ik naar huis loop, zie ik vanaf de galerij vaak de mooiste zonsondergangen en nachtelijke lichttaferelen. Afgelopen maand zag het er zo uit. Ik heb ook een keer een groene lucht gezien, maar die kon ik helaas niet vastleggen. Het was geen Noorderlicht (was het maar zo...), maar ik ben er nog steeds niet helemaal achter wat het nou wél was... Eén van de vele mysteries van Vlaardingen, denk ik zo!

3. Voor Studenten.net hield ik een eetdagboekje bij. Zoals dit fotootje misschien al verraadt, komen er weinig superfoods in voor... Benieuwd? Lees het hier!

4. Mocht je het gemist hebben: het is herfst. Haal die dikke jassen en warme sjaals / mutsen maar weer uit de kast, mensen! En geniet ook nog even van de prachtige kleuren die er allemaal zijn, wauwie!

5. Ik bezocht het winkeltje Elle Aime, een creatief winkeltje in Rotterdam met de leukste spulletjes. Mocht je in de buurt zijn en nog sinterklaas- / kerstcadeautjes zoeken, breng dan zeker een bezoekje aan deze winkel! Je kunt meer foto's plus mijn hotspot report hier vinden.

6. Ik ging naar het Nhow in Rotterdam, waar Salone Della Moda plaatsvondt. Daar werd ik getrakteerd op fijne modeshows en heerlijke Martini's. Ik heb geen foto's op mijn blog geplaatst omdat er maar weinig gelukte foto's tussen zitten. Mochten jullie er iets van willen zien, dan hoor ik dat graag! Dan zal ik uiteraard kijken wat ik kan doen aan de foto's ;-)







1. Salvador Dali, mijn favoriete kunstenaar. Bovendien ook nog eens een bron van inspiratie wat quotes en kleding betreft. Doe mij ook maar zo'n fijne jas!

2. Als mijn internet het in de trein niet doet (en ik dus ook niet kan bloggen), bekijk ik vaak mijn oude foto's. Ik vond deze, die gemaakt is op het strand van Hoek van Holland. De legging had ik de ochtend van de shoot stuk geknipt, nog onwetend of hij het leuk zou doen op de foto's. Uiteindelijk vind ik ze nog steeds heel tof. Het is een vrij rauwe look, maar dat vind ik er juist zo leuk aan!

3. Deze unicorn ballon was gewoon té leuk om niet te delen!

4. Zondag 2 november gingen we naar de musical 'Moeder, ik wil bij de revue', ik vind het een aanrader! Voordat we naar het theater gingen, liepen we nog even door het centrum van Utrecht. We stopten ook bij het winkeltje It's a present, aan de lijnmarkt. Dit unicorn masker moest ik uiteraard even passen. Hihi!

5. Wat vinden jullie van onze nieuwe onderzetters? Ik zag ze en was meteen verkocht!

6. Schoenen met punten. Eerst vond ik ze fantastisch, toen niet meer, maar nu zijn ze helemaal terug. Ik heb al een leuk paar laarsjes besteld met puntjes en ook deze luipaardschoentjes staan hoog op mijn verlanglijst. Mocht je wat geld over hebben en het willen doneren aan het goede doel genaamd Saskia, graag! :-)







1. 's Ochtends in de trein zie ik als het mee zit de mooiste zonsopgangen. Dit was er één van. In het echt was 'ie nog kleurrijker dan op deze foto!

2. Kennen jullie het fenomeen p-party? Iedereen moet dan verkleed als iets met de letter p. Je kunt dan bijvoorbeeld gaan als Peter Pan, of als panter. Afgelopen maand had ik een c-party. Je raadt het al: iedereen moest verkleed als iets met een c. Ik wilde eerst als Chinees, maar kon helaas geen pak regelen. Toen besloot ik maar als cd'tje te gaan. Wat je hier ziet, is een last minute geïmproviseerd cd-kostuum. En, wat vinden jullie? ;-)

3. Tijdens een dagje shoppen gingen Rinske en ik lunchen bij The Tea Lab in Rotterdam. Het is een superleuk tentje, met heerlijke thee, bubble tea en broodjes! Ze hebben ook koffie, maar die heb ik nog niet uitgeprobeerd. Ik denk dat ik dus nog een keer moet gaan... Hè, wat een straf!

4. Voor Studenten.net gluurde ik binnen bij Lizet uit Rotterdam. Ik vond haar kamer zo leuk, dat ik er ook een stukje over schreef op mijn blog! Je kunt het hier zien en lezen.

5. Afgelopen zondag heb ik nieuwe laarsjes besteld bij Nelson. Ze waren iets boven mijn budget, maar af en toe mag dat, toch? En ze zijn puntig, zoals de luipaardschoentjes van de Zara! De illustratie is overigens gemaakt door Anum Tariq. Google haar zeker even: ze heeft nog veel meer moois!

6. Lucky shot! Dit is onze kat Tommie, gapend op bed :-)


Wat hebben jullie de afgelopen maand allemaal gedaan?

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

8 comments:

  1. Wat een prachtige luchtfoto's! En die foto van de kat haha!

    ReplyDelete
  2. De onderzetters zijn zó leuk! Die P-Party komt me ook bekend voor, dat heb ik ook een keer gehad van een vriendin. Ontzettend leuk, grappig én gezellig! xx

    ReplyDelete
  3. Wat een leuke foto's! En die punt schoentjes zijn fantastisch!

    X Laura

    http://bagsandsushi.com

    ReplyDelete
  4. Toffe foto's weer! Zo'n p-party is super leuk, zit je in ieder geval niet vast aan 1 stom thema haha :) Die luipaardschoentjes zijn ook echt geweldig xo

    ReplyDelete
  5. Leuke foto's! Je kat Tommy <3

    XxX
    www.wendyvansoest.com

    ReplyDelete
  6. Fijne foto's lieverd! Kom je snel nieuwe maken?

    ReplyDelete