Monday, February 16, 2015

Dilemma: Arizona of Stan?

Mensen die mij kennen weten dat ik ooit heb gezworen om nóóit Birkenstocks te dragen. Ik vond ze afschuwelijk, ze pasten totaal niet bij mij en je zou ze nooit, maar dan ook nooit überhaupt al in mijn buurt zien. Maar ja, dat zei ik ook over sneakers.

Vorig jaar moest ik al enigszins beschaamd toegeven dat ik het model Arizona van Birkenstock toch wel een klein beetje leuk vond en dat er een heel klein kansje was dat ik deze wellicht eventueel misschien zou gaan kopen. Maar nu heb ik een dilemma: ik heb nog een Bijenkorf bon. Bij de Bijenkorf verkopen ze de Arizona's, maar ook Stan Smiths, waarvan ik jullie al eerder vertelde hoe graag ik die wilde. En jullie moeten me helpen kiezen. Ter inspiratie heb ik wat outfits bij elkaar gesprokkeld van een aantal fashionbloggers die de beide soorten schoeisel dragen. Wat gaat het worden mensen, wat gaat het worden??

Fashion Attacks // Vanilla & VelvetChocolate Heels // Style MemoriesStyle Papillon // Modern Legacy

Ik moet toegeven: soms moet ik er nog steeds aan wennen dat ik Birkenstocks wil. Het zijn niet de meest charmante schoenen / slippers. Sterker nog, eigenlijk zijn ze best wel lelijk. Waarom ik ze dan toch wil? Tja, geen idee. Vorig jaar dacht ik nog dat het misschien een bevlieging was, dus heb ik ze uiteindelijk niet gekocht. Bovendien zijn ze voor een paar slippers wel echt belachelijk duur. Maar is het nog steeds een bevlieging als ze zelfs in de winter nog door mijn hoofd spookten?

Als mijn beste argument de prijs zou zijn, zou ik er nog steeds niet uit zijn. Stan Smiths kosten bij de Bijenkorf €95,00... Ook niet bepaald een koopje. Zeker niet als je bedenkt dat mijn favoriete sneakers du moment me slechts €15,00 hebben gekost. Ik kom er dus écht niet uit. De outfits van bovenstaande bloggers vind ik bovendien ook nog eens allemaal écht heel leuk.

Hoe leuk zijn de sneakers onder een classy outfit, zoals die van Zoë van Style Papillon??? Ik dacht dat al jullie outfits mij misschien konden helpen kiezen, maar volgens mij is het alleen maar problematischer geworden ;). Anouk van Style Memories draagt de Birkenstocks ook zó mooi. En Kaitlyn van Modern Legacy? Ze kan het supergoed hebben.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

Ik kom er niet uit. Wie zouden jullie kiezen, Arizona of Stan? ;)

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

18 comments:

 1. Oh lastig. Ik heb zelf van beide merken schoenen km huis. Draag je gewoon ook vaak sneakers? En heb je nog genoeg leuke sandalen? Dan zou ik voor de sneakers gaan. Ook omdat je die nu al kan dragen. Mocht je de sandalen nog willen dan kan je ze in de zomer er nog bij kopen :)

  ReplyDelete
 2. Oh lastig. Ik heb zelf van beide merken schoenen km huis. Draag je gewoon ook vaak sneakers? En heb je nog genoeg leuke sandalen? Dan zou ik voor de sneakers gaan. Ook omdat je die nu al kan dragen. Mocht je de sandalen nog willen dan kan je ze in de zomer er nog bij kopen :)

  ReplyDelete
 3. ik zou voor de birckenstocks gaan! X Laura www.mixtfashion.com

  ReplyDelete
 4. Ik zou voor de sneakers gaan! Die kun je elk seizoen dragen + van deze birckrnstocks ga je waarschijnlijk heel veel goede knock offs vinden bij kledingwinkels! En dan zou ik persoonlijk liever 'neppe' slippers hebben dan 'neppe' gympen, haha! Succes met je keuze. :-)

  Liefs x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh dat is een heeeel goed idee!! Ik had nog niet eens aan knock offs gedacht, haha. Oké, nieuwe missie: perfecte knock offs vinden ;) Dankjewel!!

   ♥♥♥

   Delete
 5. Ik zou voor de adidasjes gaan! Die vind ik zelf veel leuker + ze zijn meerdere seizoenen te dragen :)

  ReplyDelete
 6. De sneakers! De slippers vind ik zo lelijk! PS: Ik heb ze zelf ook nog in de klas liggen (zelfs 3 paar, haha) Nee maar ik vind ze niet meer zo leuk. Dus ga lekker voor de sneakers heb je ook meer aan. Kan je tenslotte ook in de winter dragen.

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhaha mooi dit!! Hebben we niet toevallig dezelfde maat? :-P Haha!

   ♥♥♥

   Delete
 7. Lastig! Zelf heb ik de slippers en ze zitten zo fijn! Heerlijk voor in de zomer, maar verder kan je ze niet vaak dragen. De sneakers dan weer wel. Succes met kiezen :)

  ReplyDelete
 8. Haha moeilijk! De Birkenstocks heb ik ook, ze zijn heel fijn! Maar de sneakers zijn mooier.. het is maar net wat je graag aandoet! De sneakers kun je ook met wat kouder weer aan.

  ReplyDelete
 9. Je weet mijn voorkeur hihi;) Ik heb je getagd voor de Three Things tag, de vragen vind je op mn blog:) xx

  ReplyDelete
 10. Sowieso de sneakers!! Kun je ook in de winter alle kanten mee op :)
  x Wilmke

  ReplyDelete
 11. Lastige keuze! Ik zal nu eerst voor de sneakers gaan en voor de zomer voor de Birkenstocks. Geloof me ik vond de slippers ook verschrikkelijk, maar kan nu niet meer zonder ze! XO

  ReplyDelete
 12. oooh ik zou zeker voor de sneakers gaan, helemaal als je nog een bon hebt liggen!! Groetjes Bertine (www.aboutfashion.nl)

  ReplyDelete
 13. Great post !!!

  I love your blog

  would love to know your thoughts on my new post Jadiee'sLittleBlog

  MyBlogloving

  MyFacebook

  I have also shared your blog with my friends :)

  Have a nice day

  Jade

  ReplyDelete