Saturday, February 7, 2015

Project: 365 dagen vreugde

Iets meer dan een jaar geleden begon ik een nieuw project, waar ik jullie nog niet eerder over heb verteld. Ik kocht een leeg boekje en ging aan de slag. Pennen, potloden, stiften, washitape... En dat alles om een fijn moment van de dag vast te leggen in mijn boekje. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, maar had zo veel aan mijn hoofd dat ik er soms niet helemaal aan toe kwam. Bovendien vergat ik in alle drukte soms zelfs de kleine, leuke dingetjes die er gebeurde.

Een vriendin van me was al eerder via Instagram een #365daysofhappiness project begonnen en eigenlijk inspireerde zij mij hier heel erg mee. Het hielp je echt de kleine dingen in het leven meer te waarderen en meer de positieve dingen te tellen, in plaats van te focussen op het negatieve. Ik wilde het alleen wel in een andere vorm gieten en dat kwam uit op een boekje! En vandaag geef ik jullie een klein kijkje in mijn 365 days of happiness!
McDonald's... Het komt maar één keer voor in deze blogpost, maar verder is het een veelvuldig terugkerende factor in mijn grote Boek van Vreugde. Voor mij geen superfoods en raw foods, geef mij maar een lekkere portie frietjes met een big mac erbij, haha! Een vanillemilkshake erbij en ik word helemaal vrolijk... Hihi! Voedsel over het algemeen maakt me vrolijk, net als die barbecue rechts. Het duurt meestal best wel lang, maar toch vind ik het altijd heel gezellig! En het heeft zo'n heerlijk speciaal smaakje... Oh, was het maar weer zomer, dan konden we barbecuën!

Deze foto's kwamen ineens uit mijn boekje gevallen toen ik deze foto's ging maken. Dit is waarom ik het boek bijhield: soms kom je ineens iets tegen waarvan je denkt: "Oh ja, dit was zó leuk!!" Deze foto's zijn daar een perfect voorbeeld van. Ze horen bij dinsdag 8 april, de dag van het persevent van C&A. Een fantastische show, met daar omheen nog een heleboel te beleven. Buiten stormde het en regende het keihard, maar binnen was het zomer. En hoe leuk was deze photobooth?! Ik sta hier op de foto met Tali (links) en Wendy (rechts). Good memories!

Tja, ik had niet altijd heel veel inspiratie voor een goede tekening of een grappig plaatje. Simpel doet het soms ook goed, zoals de tekening van de tafel & stoeltjes. Meindert is mijn beste vriend sinds de middelbare school. Ik vind het altijd zo gezellig om met hem samen te zijn, we kletsen over van alles & nog wat, doen samen ballet en hebben samen een enorme voorliefde voor shoppen en Parijs. En wat drinken bij de pub, haha!

De foto van de cupcakejes maakte ik bij het event van Boohoo. Een hoop dingen in mijn boekje komen ook voort uit het bloggen: het is zo'n groot deel van mijn leven geworden, dat ik écht niet meer zonder kan. En ook niet meer zonder zou willen! Hoera voor bloggen, haha!!Deze twee pagina's heb ik gemaakt tijdens de vakantie. Ik weet nog precies dat het al heel wat dagen minder goed weer was. We konden dus niet lekker zonnen bij het Balatonmeer. Maar toen het eindelijk wél goed weer was, stapten we natuurlijk meteen met bikini & al in de auto. Ik nam een grassprietje mee om me aan deze mooie dag te herinneren, haha. Oh, en het sfeerplaatje is natuurlijk niet echt een sfeerplaatje, maar ja, je moet wat, toch?

Op de rechtertekening ben ik stiekem best een heel klein beetje trots. Ik vind hem heel tof geworden, ik wist niet dat ik een kaartspel na kon tekenen haha! Kaarten (en dan vooral het spel pesten) is echt een van mijn favoriete bezigheden op vakantie. Samen met badmintonnen. Oh, was het maar weer zomer....

Boedapest!!! Wat een fijne stad. Heel veel leuke winkels en de trip erheen was in vergelijking met Nederland zo goedkoop! We hadden ons tripje van tevoren goed uitgestippeld met behulp van een 100% Boedapest boekje, maar een heleboel winkels uit dat boekje bestonden niet meer. En daar waren wij natuurlijk net heel benieuwd naar... Uiteindelijk hebben we toch nog een goed, significant gedeelte van de stad kunnen leegshoppen. En vonden we ergens een plectrum. Geen idee waarom, maar die moest mee voor in mijn boekje. Tja....

Hoewel ik al heel vaak heb gewenst dat het zomer was, kan ik ook erg genieten van de lampjes rond de kerst. Normaal gesproken heb ik écht een hekel aan sneeuw, maar zo in combinatie met de ondergaande zon en die kerstboom kon ik zelfs de sneeuw wel hebben. Bovendien lag er niet meer zo heel veel, hihi! Het woordje "monday" rechts op de foto kennen jullie op deze manier waarschijnlijk allemaal wel, maar ik vond hem zo leuk, dat ik hem na wilde maken! :)

Dit is best een ander soort blogpost dan ik normaal plaats! Ik heb eigenlijk nog zooo veel meer foto's van pagina's uit mijn boekje!! Maar goed, ik kan natuurlijk geen 365 pagina's in één blogpost verwerken, haha! Wat vinden jullie hiervan? :) En hebben jullie zelf wel eens zo'n project gedaan?

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

9 comments:

 1. wat een onwijs leuk idee zo een boekje! misschien leuk om komende zomervakantie te doen voor mij aangezien ik dan hopelijk uit huis ga, en zo een avontuur wil ik wel goed vastleggen hihi
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohh dat is zeker wel iets om vast te leggen ja! :) Spannend!

   ♥♥♥

   Delete
 2. Wat leuk gedaan! Heel creatief en leuk om terug te lezen lijkt me :)

  ReplyDelete
 3. Wat ontzettend leuk dat je dit hebt bijgehouden. Lijkt me erg leuk om over een paar jaar weer in te kijken en dat je dan al die mooie momenten vast hebt liggen. Leuke blog heb je trouwens =)

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel, lief van je! Jaa het lijkt me supergrappig om over een jaar of 5 nog eens terug te kijken in dit boekje! :)

   ♥♥♥

   Delete
 4. Super leuk gedaan!! Altijd leuk om dat over een paar jaar weer is door te bladeren.. :)

  ReplyDelete
 5. Super leuk om er later weer eens doorheen te bladeren. Leuk idee!

  ReplyDelete
 6. Geen idee of mijn comment nu nog een keer komt (ben niet zo bekend met blogspot) maar super leuk gedaan! Ik heb een boekje waar ik allemaal dingen in plak om ook lekker bezig te zijn. Kon ik maar zo tekenen als jij... Ik houdt het bij knippen en plakken xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha hij staat er één keer op! ;) Dankjewel! De echt mislukte tekeningen heb ik uiteraard uit deze post gelaten, hahaha! Dingen inplakken heb ik inderdaad ook veelvuldig gedaan, heel fijn! :D

   ♥♥♥

   Delete