Thursday, March 12, 2015

OOTD: Echt Hema!

Ken je dat moment? Dat je outfitfoto's gaat maken? Je neemt je cameratas mee, accu's zijn opgeladen, je hebt de perfecte locatie gevonden... Je pakt je camera uit je tas en zet hem aan. "No card."

Dat gebeurde mij dus toen ik deze outfit op de kiek ging zetten. Ik heb echt wel extra sd kaarten hoor. Ze zitten op allerlei handige plekken, bijvoorbeeld in mijn portemonnee, omdat ik die toch altijd wel bij me heb. Behalve afgelopen zondag dus. De zon scheen, dus Rinske en ik besloten even lekker te gaan wandelen. Ik nam mijn camera mee voor outfitfoto's. Net toen we de perfecte locatie hadden gevonden (een vrachtwagen van de Hema, toepasselijk!) bedacht ik me dat mijn sd kaart nog in mijn laptop zat. Oeps


MOAM voor Hema shirt // H&M broek // C&A zonnebril // Van Haren slip ons
Uiteindelijk kocht ik - met mijn hoofd op onweer - een nieuwe sd kaart. Godzijdank had Rinske haar portemonnee wel bij zich, anders was ik nu waarschijnlijk nóg chagrijnig van dit avontuur. Uiteindelijk maakten we de foto's in een schattig straatje net buiten het centrum: het was er superrustig én vlakbij de bushalte, want mijn nieuwe Van Haren schoentjes hadden me na dit wandelavontuur onwijze blaren bezorgd.

Hoe leuk is dit shirt trouwens?! Ik vind hem hilarisch. Het is een uniseks shirt van de collectie die MOAM heeft ontworpen voor de Hema. Omdat het shirt vrij losjes zit, draag ik hem met een redelijk hoge broek. Hierdoor zit het shirt net wat mooier. Om de mouwtjes wat minder los te laten vallen, heb ik ze omgeslagen en zo vastgenaaid, zodat ze bleven zitten. Dit maakt een uniseks of mannenshirt vaak net iets vrouwelijker, vind ik!

Wat vinden jullie van mijn shirt? Hebben jullie hem ook, of zou je dit echt nooit kopen?

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

12 comments:

 1. Ik hou zo van dat shirt! :)

  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

  You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! :)

  ReplyDelete
 2. Dat shirt is geweldig, maar ik zou hem zelf nooit dragen. Wat heb je hem leuk gecombineerd!

  ReplyDelete
 3. Haha wat een ontzettend leuk shirtje!

  ReplyDelete
 4. Hahaha wat een ontzettend leuk shirt

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! Haha, ben er zelf ook heel blij mee dat ik hem heb kunnen bemachtigen! ;)

   ♥♥♥

   Delete
 5. Blijf het zo'n leuk shirt vinden!:)

  xx Laura

  ReplyDelete
 6. Ja dat ken ik maar al te goed. Ik was helemaal naar Antwerpen afgereisd voor streetstyle foto's. Gelukkig had ik mijn andere camera ook nog bij me! Ik vind de foto's erg leuk en lekker spontaan geworden. En dat shirt vind ik echt geniaal.

  ReplyDelete