Wednesday, March 18, 2015

Wishlist: spring & summer 2015

Spring/summer 2015 wishlist

Ok, een koopverbod is dus niks voor mij. Het voordeel van een school in het centrum van Utrecht, is dat je na school nog even snel een rondje langs je favoriete winkels kan doen. Het nadeel van een school in het centrum van Utrecht, is dat het je veel te veel geld gaat kosten. Maar een meisje mag dromen en daarom heb ik tóch even via Polyvore een kleine wishlist samengesteld van dingen die ik écht nog moet hebben voor deze lente & zomer.

Een zonnebril
Ik ben zo onhandig als maar kan en daarom koop ik nooit een duur exemplaar. Je zult mij niet gauw zien met een Rayban, simpelweg omdat ik té bang ben dat ik er dan op ga zitten. Ik probeer ze écht wel mooi te houden, maar dat lukt me hooguit één seizoen. Voor dit jaar heb ik dit exemplaar van de Sacha gespot. Het model is zo leuk!

Een toffe bikini
Deze bikini van de New Look heeft alles wat ik wil: een high waist broekje én een kek fruitprintje. Zo'n bikini staat al heel lang op mijn wishlist, dus dit jaar wordt het écht tijd dat ik hem koop.

Een shirtje (of ander item) met een cartoonfiguur (of schattig diertje)
Ik ben fan van Donald Duck, The Simpsons en de Looney Tunes. Door Moschino is het inmiddels helemaal oké geworden om je favoriete figuur op een shirt te zetten. Het shirt hierboven komt van de Forever 21, maar ook de H&M heeft een heleboel leuke items in de collectie. Net als deze pandaschoentjes. Geen stripfiguur, maar wel ontzettend schattig.

Een enkelbandje
Zomer, gebruinde benen, een fijn luchtig schoentje... En dan daarboven een fijn enkelbandje met bedeltjes eraan. Dat is voor mij echt een ultiem zomergevoel. Ik kocht ze vroeger altijd, maar ben ze nu geloof ik allemaal kwijt. Een goed excuus dus om deze van de Six te kopen. Hij kost ook maar €4,95!! Fijn, fijn, fijn!

Wat staat er nog op jullie wishlist?

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

6 comments:

 1. Oeh, die bikini is erg leuk! Ook echt zomers, geweldig!

  ReplyDelete
 2. Mooie bikini, heel mooi model ook!

  http://www.styledbyromy.nl

  ReplyDelete
 3. Die bikini ziet er zo geweldig uit!!
  belle-fin.blogspot.be

  ReplyDelete
 4. Leuke wishlist! Die zonnebril is erg mooi

  ReplyDelete
 5. wat een super leuke wishlist!

  ReplyDelete