Wednesday, April 29, 2015

Instadiary: tattoo, toffe sokken en persdagen





Weten jullie nog dat ik me had voorgenomen om vaker een Instadiary te plaatsen? Nou, dat is dus niet gelukt. Aan de ene kant vind ik eens per maand best fijn (want: meteen een goed overzicht), maar aan de andere kant zou twee keer per maand ook niet verkeerd zijn (want: een minder bomvolle diary, haha). Hier wil ik dan ook graag jullie mening over, haha, dus schroom niet om die kenbaar te maken! ;)

Dan nu over de afgelopen maand. Jullie hebben het natuurlijk al kunnen lezen, maar na lang wachten en smachten haalde ik afgelopen maand eindelijk mijn tattoo. Hij is nu aan het genezen en de Bepanthen doet zijn werk goed: je zou er namelijk minder last van jeuk van moeten krijgen. Dat werkt prima! Ook kocht ik een heleboel superleuke sokken die ik jullie niet wilde onthouden. En zoals vele andere bloggers bezocht ook ik een aantal persdagen. Een druk programma dus, wat weer zorgt voor een volle (maar leuke!) Instadiary! Oh, en had ik jullie al verteld dat de tijd echt supersnel gaat?! Het is zo bizar dat de maand alweer bijna voorbij is!!








1. Vorige maand vertelde ik jullie al over mijn supertijdelijke roze en blauwe haar. Deze maand werd dat iets minder tijdelijk: ik had nog roze kleurconditioner staan (van toen ik mijn haar deze kleur had) en dat besloot ik eens op mijn blonde haren te proberen. En het werkte zooo tof uit! Nu loop ik dus trots rond met roze strepen in mijn haar. Joepie!!
2. Heel cool: ik stond in de blogger spotlight op de website van Wendy! Ik vind haar site heel mooi en ben vooral altijd verliefd op haar foto's, ze zijn zo mooi! Ik was dan ook errrug vereerd toen ik ineens hier op haar site was beland. Dankjewel Wendy! ♥
3. Deze zilveren schoentjes kocht ik in Parijs. Ze maken een heeel saaie outfit in één keer tien keer leuker. Ik ben fan! Je hebt trouwens vergelijkbare bij Modemusthaves, klik hier.
4. Nog meer leuke schoentjes! De espadrilles kocht ik online bij Promiss. Op de zijkant zit een superschattig ananasje, ik kan echt niet wachten tot het zomer is en ik ze aan kan!
5. Rinske & ik namen een wegwerpcamera mee naar Parijs. We hadden het hele rolletje volgeschoten en ik vond het zo leuk om de ontwikkelde foto's te zien! Ze zijn allemaal goed gelukt en heel tof geworden. Deze drie zijn wel echt mijn favorieten.
6. Deze broek is echt superlelijk, maar zit wel superfijn. Ik kocht 'm vorig jaar in Hongarije en ben er nog steeds blij mee. Ik zou hem denk ik niet naar buiten dragen, maar zo voor een relaxt ochtendje of voor tijdens de vakantie is 'ie ideaal!








1. Samen met Rinske gekke zonnebrillen passen in de H&M. Deze zijn echt superleuk, stiekem wil ik hem hebben.
2. Jaaaa, jullie hebben deze foto al eerder gezien, maar ik wilde hem toch nog even nog een keer plaatsen, haha. Ik ben zo blij met mijn tattoo!
3. Oké, oké, deze hebben jullie dus ook al gezien. Mocht je het tóch gemist hebben, dan kun je het hier nog even teruglezen.
4. Hoe cool zijn deze sokken? Ik kocht ze bij de Primark in Den Haag. De winkel daar is super fijn, heel rustig en overzichtelijk! Daar hou ik van :)
5. Een #fromwhereistand foto mag natuurlijk niet ontbreken in mijn Instadiary. Hier draag ik een broek van 10 euro van de H&M (die prijs is echt fantastisch) en schoenen van Miss Etam. Ik was benaderd voor een samenwerking, heb de site eens góed bekeken (normaal gesproken staat Miss Etam niet echt op mijn nummer-1-online-shopping-winkels-lijst) en geconcludeerd dat je hier heel fijne items kunt scoren (zeker in de sale!). De accessoires en schoenen bij Miss Etam zijn helemaal mijn smaak. Jammer dat de winkel failliet is, ik hoop op een doorstart!
6. In mijn post over mijn favoriete Instagrammers kon je al lezen dat ik geïnspireerd raak door het account van @meetmeinparee. Vooral haar flatlays zijn fantastisch. Ik leer er ook echt heel veel van, haha. Ik kijk naar haar foto's en probeer daarmee mijn eigen draai te geven aan mijn eigen foto's. En dat is prima gelukt! Dit leuke ananas tasje komt van de H&M :). Ik heb er ook een watermeloenvariant van (keep reading)!








1. Lief! Een sleepy cat en een sleepy moon... Ik vind het een fantastische combinatie.
2. Ja, nog meer fantastische sokken van de Primark. Hoe tof zijn deze popcornsokken? Voortaan koop ik nergens anders meer mijn sokken :D!
3. Afgelopen maand stonden de persdagen weer op het programma! Ik ging onder andere naar Ganbaroo, waar ik voornamelijk veel interieur inspiratie opdeed. Wij hebben thuis ook zo'n soort stolp, maar we wisten tot voor kort nog niet echt wat we er nou precies in wilden zetten. Deze cactusjes staan er zo schattig in!
4. En hier is dan dus het watermeloen tasje waar ik het al eerder over had. Ook weer de jellies van de Primark en mijn camera. Ik fotografeer met een systeemcamera van Samsung, de NX200.
5. Shooting props! Een blikje cola en een super leuke hartjesbril. Stiekem is de bril van Rinske, ze kocht hem twee jaar geleden in Hongarije, bij de C&A!
6. Ik ging ook langs bij de persdagen van Cream PR. Er werden voornamelijk wintercollecties gepresenteerd, maar mijn ogen werden stiekem toch meer getrokken naar deze zomerse taferelen. Het enige winterse is de muts die je onderaan ziet, haha. Hij ligt wel een beetje verdekt opgesteld!







1.Ik heb geshopt op de mannenafdeling! Dit shirt is van H&M Divided. Ik vind hem zo vrolijk! Ik denk dat ik hem veel ga dragen deze zomer!
2. Het komt vaak voor dat we tijdens school even langs de Albert Heijn lopen. Vorige week spotten we deze oranjedonuts en die konden we natuurlijk niet laten liggen. We hebben ze heerlijk in het zonnetje opgegeten.
3. Anna Nooshin was gastredacteur van de Metro Mode. Die moest ik natuurlijk hebben! Ik vind Anna zo inspirerend! Hebben jullie hem ook gelezen? :) Ik ben ook heel benieuwd naar haar boek...
4. Ik heb weer een nieuw DIY projectje gedaan!! Ik ben zelf heeel blij met het resultaat, binnenkort komt 'ie op mijn blog! :)
5. En nog een outfitje! Dit shirt komt van de jongensafdeling van de H&M. Ik draag hier een maat 170, maar misschien had ik zelfs nog wel een maat 164 kunnen hebben. Ik heb echt een mini lichaam... Soms ook wel fijn hoor, ik ben superblij met mijn shirt en ga zeker vaker op de jongensafdeling kijken. Is weer eens wat anders dan de mannenafdeling, waar veel meiden tegenwoordig ook wel eens een shirt halen, haha. Heb jij ooit wel eens op de jongensafdeling gekeken?

Wat hebben jullie de afgelopen maand gedaan? En wat vinden jullie: eens per maand een Instadiary of twee keer per maand? :)

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

14 comments:

  1. Dat meloentasje is zo leuk! En ik denk dat je die gekke broek wel kan dragen, mits je er een neutraal t-shirt op draagt!

    ReplyDelete
  2. wat een prachtige foto's en ik was ook bij cream pr geweest echt jammer dat ik je niet heb gezien!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh ja jammer! :( Maar ze vertelden daar dat er binnenkort weer een bloggers event aankomt, dus misschien zie ik je daar dan!! Zou gezellig zijn :D

      ♥♥♥

      Delete
  3. Wat een super leuke foto's en leuke post! (echt leuke sokken trouwens!!)

    ReplyDelete
  4. Wat een heerlijke foto's! Daar word je nou blij van :-D

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  5. Toffe diary! Ik heb laatst een keer een Minion shirt bij de Primarkin Den Haag op de mannenafdeling gekocht, maar blijkbaar hebben mannen een klein hoofd, mijn hoofd paste niet door het hoofdgat :( en in Arnhem hadden ze hem niet bij de Primark waar ik hem ruilde. En ze hebben er inderdaad super leuke sokken!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh nee :( Ik heb ook een minions shirt van de mannenafdeling, maar mijn hoofd paste er wel doorheen, haha! Een vriendin van mij knipte zelf altijd gewoon de kraag eruit, het zag er dan ook nog best netjes uit! Misschien kun je dat de volgende keer proberen ;) Niet geschoten, altijd mis!

      ♥♥♥

      Delete
  6. Super leuke foto's!
    Liefs Iep

    ReplyDelete
  7. Hele leuke foto's! Jammer genoeg heb ik een paar persdagen gemist, maar gelukkig schrijven andere bloggers er over! xx

    ReplyDelete
  8. Wow wat een prachtige foto's! Dat roze haar staat je trouwens erg leuk op die foto

    ReplyDelete