Monday, April 20, 2015

Mijn 5 favoriete Instagrammers du moment





Als ik aan één app op mijn telefoon verslaafd ben, dan is het wel Instagram. Sinds het begin van dit jaar ben ik weer heel wat nieuwe accounts gaan volgen. Heel veel hiervan heb ik ontdekt door het pijltje dat naast het 'volgen' knopje staat. Oké, dat klinkt een beetje raar, maar ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel, haha. Door op dat pijltje te drukken, krijg je allemaal suggesties van accounts die bij jou passen. Super handig!

Vandaag deel ik mijn top 5 van Instagram accounts met jullie. Hopelijk ken je er een aantal nog niet, zodat je weer wat nieuwe inspiratie hebt en wat nieuwe accounts hebt om te volgen!






5. @feralcreature
Deze dame kwam een tijdje terug ook al voorbij in mijn artikel over mijn favoriete bloggers du moment. Toch komt ze ook hier voorbij, omdat ik ongeveer alle foto's die ze plaatst like. Niet zo heel lang geleden verfde Eugénie Grey (eigenaresse van het account / de blog) haar haren zeemeermingroen, maar daarvoor had ze ook heel veel toffe kleuren. Ohhh kon ik dat allemaal maar met mijn haar (en budget)!




4. @yaelvanbilsen
Dit Instagram account ontdekte ik via een andere blogger. Heel rot, maar ik weet dus niet meer via wie (mocht jij dit account een keer gedeeld hebben, duizend maal dank, haha! Ik ben fan!)... Yael komt uit België, maar woont in Dubai. Haar foto's zijn prachtig, de sapjes die ze drinkt onwijs gezond en ook haar outfits zijn fantastisch. Vooral deze pizza- / hamburgerplaysuit vind ik geweldig. Helaas zal ik die nooit kunnen kopen, haha, ze heeft hem namelijk uit Bangkok, van een marktje... Bummer!




3. @_yanyanchan
Een super leuke stijl, foto's om bij weg te dromen en simpelweg gewoon een superleuk meisje. Ik ken haar natuurlijk niet persoonlijk, maar Yan Yan Chan komt over als een super sympathiek en aardig meisje. Ze woont in Sydney en blogt op www.parfasseux.blogspot.com over mode, food & reizen. Als je haar foto's bekijkt, zou je kunnen concluderen dat dit meisje nooit een winter ziet. Een droomleven dus, vastgelegd in vierkante fotootjes. En af en toe komt er nog een gekke selfie / een gek selfiefilmpje voorbij, vind ik leuk!




2. @peggyaklajan
Het Instagram account van Peggy Baklajan staat vol met tattoos, toffe haarkleuren en een heel eigen stijl. Ik ben de laatste tijd ontzettend fan van dit account. Ze plaatst misschien niet de allermooiste en allerscherpste foto's, maar ik vind ze hoe dan ook heel tof. Haar tattoos zijn zo leuk: van ananasjes tot een babushka pop, boompjes, een ijscoupe... Het zijn er te veel om op te noemen, maar ik vind ze stuk voor stuk prachtig! Ook leuk: sinds kort volg ik de tattoo artist waar Peggy een aantal van haar meesterwerkjes heeft laten zetten. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, haar Instagram account is @kate_leppert!




1. @meetmeinparee
@meetmeinparee is het instagram account van Nikita Wong, eigenaresse van de modeblog (hoe verrassend) Meet Me In Paree. Nikita plaatst de meest prachtige foto's, die mij zelf ook onwijs inspireren. Urenlang kan ik door haar feed scrollen, me vergapend aan de mooiste flatlays die ze creëert. Het kijken naar haar foto's heeft mij zelf ook wel geholpen bij het maken van mijn eigen Instagram foto's, ik leer heel veel van Nikita, haha! Ook leuk: 'Meetmeinparee' is bij ons thuis inmiddels een begrip geworden. Heel vaak hoor je één van ons zeggen "Oooh dat telefoonhoesje is echt heel erg Meetmeinparee", of "ohh zoiets zag ik laatst ook bij Meetmeinparee!".

Wie is jouw favoriete instagrammer van het moment? En kende jij mijn favorieten al? :)

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

12 comments:

  1. Ik kende ze allemaal nog niet! Tijd om een kijkje te nemen op hun accounts! XO

    ReplyDelete
  2. Altijd leuk om nieuwe Instagram accounts te ontdekken, ik ga eens meer foto's van ze bekijken.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Leuk is dat he? :D Ben benieuwd wat je ervan vindt! :)

      ♥♥♥

      Delete
  3. Oeh wat een geweldige Instagrammers allemaal zeg <3 xo

    ReplyDelete
  4. Thanks voor de tips :) Ga er zeker een paar volgen X

    ReplyDelete
  5. Mooie tips! Ik ga ze volgen!

    http://www.theavantguardian.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, fijn dat je ze leuk vindt! :D

      ♥♥♥

      Delete
  6. Leuke post, ik ken de alleen meetmeinparee... Zeker leuke foto's heeft zij!! Xx

    Http://www.esmeraldaattema.com

    ReplyDelete
  7. Wat een leukjes zitten ertussen.

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Jaa leuk he! Ik kan me echt uren vermaken met haar foto's :D

      ♥♥♥

      Delete
  9. Leuk artikel! Die laatste vind ik echt super leuk. :)
    http://isafashionebella.blogspot.com x

    ReplyDelete