Thursday, April 23, 2015

OOTD: Brand Ambassador



Als ik van het station in Utrecht naar school loop, loop ik altijd door het winkelcentrum Hoog Catharijne. Mijn school zit midden in het centrum van Utrecht, dus vaak genoeg maak ik voor of na school nog even een uitstapje naar de winkels. Steeds vaker krijg ik de neiging om even binnen te stappen bij Promiss. Vroeger ging ik er alleen naar binnen als ik met mijn moeder winkelde, maar als ik de etalages bekijk, zie ik steeds vaker leuke dingen. Ik reageerde dan ook super enthousiast toen Promiss mij aanschreef voor een samenwerking. Ben jij benieuwd wat ik besteld heb? Lees dan snel verder!









Promiss top & espadrilles // Zara jeans // C&A zonnebril // Miss Etam tasje // i am ring

Zoals je kunt zien bestelde ik deze espadrilles en een mooie blauw/witte top, die echt tot mijn favorieten behoort. De stof vind ik prachtig en de lengte van de mouwen is perfect. Over de service van Promiss ben ik overigens ook erg te spreken: als je voor 22:00 uur 's avonds bestelt, heb je het de volgende dag nog in huis! Ik bestelde mijn items letterlijk om 21:59 uur, maar de volgende dag werd het netjes afgeleverd in een enorm pakket (dat natuurlijk weer bij de buren binnen kwam, haha, ze zullen wel denken!).

Ik vind winkels als de Promiss heel fijn voor basics als deze top. De kwaliteit is super goed. Je betaalt misschien iets meer dan bij de H&M, maar je hebt er wel heel veel aan. Het enige wat ik jammer vind, is dat de broeken vanaf maat 36 lopen. Ik ben zelf natuurlijk supermini, dus ik moet écht een kleinere maat hebben. En dat terwijl ik de broeken bij de Promiss vaak zo leuk vind! Je moet maar eens hier kijken, dan snap je meteen wat ik bedoel. Ze hebben zulke leuke printjes! Je kunt je dan vast ook wel voorstellen dat ik het oprecht jammer vond om twee dagen geleden te lezen dat de Etam Groep (waar Promiss onder valt) failliet is. Ik denk dat het best een gemis zal zijn voor veel mensen in Nederland :(

Vlak voordat we deze shoot gingen doen, had ik trouwens enorme stress: er zaten wat doorgelopen plekjes op het shirtje. Het leek net of het donkerblauw zich een weg had gebaand naar het wit. Ik wilde het schoonmaken, maar daarmee maakte ik het alleen maar erger. Uiteindelijk is het me net op tijd gelukt om de top schoon te krijgen haha, dus de shoot kon gewoon doorgaan, maar ik vond het wel een beetje vreemd: het shirtje was nog niet in de was geweest en er was ook geen water op gekomen... Ohh het mysterie! Nu durf ik hem trouwens ook niet meer te wassen, omdat ik dan bang ben dat mijn nieuwe favoriete top niet mooi meer is... Heeft één van jullie een oplossing? Dan ben je echt mijn held, haha!

Ik ben trouwens ook heeeeel blij met deze foto's, ik vind ze zo leuk geworden met die zonnebril (van Rinske) en de cola erbij!! Het maakt de foto's megavrolijk, vind ik. Hoe vind jij ze? En heb jij wel eens iets besteld bij de Promiss?

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

18 comments:

  1. wat een super leuke foto's!

    ReplyDelete
  2. Zijn leuke foto's geworden! :)

    ReplyDelete
  3. amazing outfit. I like it !

    Follow me on GFC, I always follow back.
    WWW.HEKYMA.COM

    ReplyDelete
  4. Wauw, wat een onwijs leuke foto's!
    Die bril staat je onwijs leuk, en je word er gewoon helemaal vrolijk van!

    www.lets-be-mermaids.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahh dankjewel! Superleuk om te horen! :D

      ♥♥♥

      Delete
  5. Wat een vrolijke foto's! Streepjes is altijd een goed idee :)

    ReplyDelete
  6. Wat een leuke en vrolijke outfit :-D Je zonnebril is zo cool!!!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  7. Ohh komt die top echt van Promiss!? Die top vind ik te gek namelijk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, jaa!! Als ik hem er zelf niet had gekocht, had ik het misschien ook niet verwacht hoor, haha! ;) Tof is 'ie he!

      ♥♥♥

      Delete
  8. Wat een gave foto's! Ik vind je tasje erg leuk!

    ReplyDelete
  9. Hele leuke outfit! Leuk ook trouwens je tattoo :) Ik heb een roze jas van de Promiss, heel blij mee!

    ReplyDelete
  10. Wat een geweldige foto's en outfit! Ik vind je espadrilles heel tof :) Misschien moet ik binnenkort toch maar eens langs bij de Promiss xo

    ReplyDelete
  11. Wauw de foto's zijn echt prachtig! En je schoenen zijn SUPER mooi!

    XO Naomi in Wonderland

    ReplyDelete
  12. Wat een coole foto's zo met die cola en dat rietje. Leuke outfit!

    ReplyDelete
  13. Grappig ik kom daar echt nooit, maar je heb leuke items gekozen :)

    Ik heb een super leuke giveaway op de blog doe je mee? <3
    XxX
    www.wendyvansoest.com

    ReplyDelete