Tuesday, April 14, 2015

OOTD: La Défense



La Défense mag je níet missen als je naar Parijs gaat. Is er heel veel te zien? Nah, niet echt. Er zitten vooral veel wolkenkrabbers. Waarom het dan toch zo tof is? De Grande Arche is een leuke bezienswaardigheid (je kunt er ook nog op, dan heb je mooi uitzicht!) en bovendien zit er het winkelcentrum Les Quatre Temps. Hier kun je je best een paar uurtjes vermaken. Als echte fashionblogger en geliefde-van-fashionblogger hebben we ons ook nog een hele tijd vermaakt met het maken van outftifoto's. Zo met dit uitzicht (als je héél goed kijkt zie je in de verte misschien wel de Arc de Triomph...) was het een supertoffe locatie. Heel anders dan Montmartre, maar zeker ook niet verkeerd!






Boohoo.com blazer // H&M shirt + jeans // Zara boots // Naf Naf ketting // Aldo zonnebril

De zonnebril en ketting heb ik tijdens onze eerste dag in Parijs gekocht, op de Rue de Rivoli. De ketting kon ik écht niet laten liggen, hij is simpel en subtiel en ik hou van rozenkwarts. De zonnebril zocht ik echt al jaren. Ik heb wel andere hartjesbrillen gehad, maar ik was altijd nog op zoek naar een hartjesbril met gouden frame. En plotseling lag 'ie daar! Die moest dus ook mee. En hij moest uiteraard ook meteen op.

Nog een grappig feitje: toen we deze foto's aan het schieten waren, kwam er een meisje op ons af dat met ons op de foto wilde. Ze sprak Engels en zei dat ze hier (in Parijs dus) nog weinig vrienden had. We hebben lekker geposeerd bij de selfiecamera op haar telefoon, inclusief duckface en vrolijke lach. Ik was alleen helemaal vergeten haar naam te vragen en heb de foto niet teruggevonden op Instagram ofzo, haha. Ik ben dus eigenlijk nog steeds benieuwd of ik de foto's ooit ga terugvinden!

Wat vinden jullie van mijn zonnebril? Zouden jullie zelf ook zoiets dragen?

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

16 comments:

  1. Hele leuke zonnebril, en ja die zou ik ook zo kunnen dragen :)!! Xx

    Http://www.esmeraldaattema.com

    ReplyDelete
  2. Wat een leuke fotos, mooie zonnebril staat je goed

    ReplyDelete
  3. Parijs, m'n studentenstad :) La Défense is inderdaad mooi, en heel anders dan de rest van de stad. Ik woon(de) in Montmartre, en dit is m'n nummer 1 favoriete buurt van Parijs!
    Erg leuke foto's, en wat grappig dat er een meisje foto's met je kwam nemen! Dus ja, wie weet kom je ze ooit nog wel eens tegen ;)
    De zonnebril is heel erg leuk!

    XO Imke // www.pastellics.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat leuk dat je in Parijs hebt gestudeerd, ik ben jaloers! Zeker op je appartementje in Motnmartre, dat zou ik ook zo graag willen! Dat is inderdaad ook echt mijn favoriete buurt, haha :)

      ♥♥♥

      Delete
  4. Wat een superleuke zonnebril! Hij staat je echt goed! :D

    ReplyDelete
  5. Je outfit is erg mooi en zo met die achtergrond maakt het nog mooier ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankje! Jaa het ziet er supertof uit he? :D

      ♥♥♥

      Delete
  6. Leuke outfit! Die zpu ik zelf ook dragen! Mooie achtergrond ook. Ziet er tof uit!

    ReplyDelete
  7. Geweldige outfit! Helemaal m'n ding ^^

    x Aurélie

    ReplyDelete
  8. Leuke outfit, lekker nonchalant en de bril maakt het een beetje schattig!

    -X-
    Joy
    www.everyday-escapism.com

    ReplyDelete
  9. Daar ben ik nog nooit geweest maar wel heel leuk om zo tussen die wolkenkrabbers te staan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh mocht je naar Parijs gaan dan is het echt een aanrader hoor, zeker het winkelcentrum Les Quatre Temps dat er zit :)

      ♥♥♥

      Delete