Thursday, September 25, 2014

Shopping: Finally got my Herschel bag


Jarenlang verlangen, websites bekijken, zoeken... Ik moest en zou de perfecte rugzak vinden. In mijn eerste jaar van de HKU kocht ik bij de Episode een leren rugzak: een fantastisch ding. Ruim twee jaar lang is hij mijn beste vriend geweest, mijn maatje, mijn steun in donkere tijden (ik overdrijf). Toen scheurde het leer bij de sluiting, wat betekent dat hij niet meer dicht kon. Daar loop je dan, op een druk treinstation, met een rugzak die niet dicht kon. Toen stond ik voor een keuze: laten maken, of op zoek naar een nieuwe? Ik ging voor het tweede. En binnen een paar weken was een Herschel rugzak weer terug op mijn wishlist: ik wil al heel lang zo'n rugzak, maar vond ze wel aan de dure kant. Toch besloot ik te sparen, en afgelopen week was het zo ver. Ik heb een nieuwe rugzak, hoera!!!


Herschel Supply backpack // Boohoo.com socks // Zeeman necklace // H&M shoes // Dali book via Taschen

Op de foto zie je de spulletjes waar ik de afgelopen tijd hartstikke verliefd op ben. Ten eerste dus mijn mooie, fijne, nieuwe rugzak. Hij kostte me €80,00, best een investering voor een arme student. De sokken en ketting die je ziet, zijn ook nieuw. De ketting kocht ik bij de Zeeman en binnen een paar uur behoorde hij tot mijn favorieten. Ik draag hem heel vaak, hij past bij zo ongeveer alles! En het mooiste is misschien nog wel dat 'ie maar €2,00 kostte. De sokken zijn van boohoo.com. Ik weet nog niet precies hoe ik ze ga dragen (zulke leuke sokken moeten wel zichtbaar zijn, vind ik), maar dat gaat vast goedkomen!

De bruine schoentjes zijn van de H&M. Deze heb ik al een aantal jaar, maar ik heb ze de laatste tijd weer opnieuw ontdekt. Nu draag ik ze supervaak! Als laatste hebben we nog het boek met daarin (bijna) alle werken van Salvador DalĂ­. In groep 8 deden we geloof ik een projectje over hem en sindsdien ben ik verkocht. Ik vind zijn werken geweldig. En zijn snor mag er ook wel wezen ;-)

Wat zijn jullie favorieten tegenwoordig? En wat vinden jullie van mijn rugzak? :-D

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

6 comments:

  1. Oehh ik vind serieus alles van deze foto leuk! De sokken en schoenen zijn mijn favoriet, ik heb die sokken 3 jaar geleden overal gezocht en dan high waisted omg, hih.

    ReplyDelete
  2. Erg mooi die tas! Ik vind je schoenen gaaf!

    ReplyDelete
  3. Leuke foto's! Ik vind vooral de tas erg tof :)

    ReplyDelete