Thursday, September 4, 2014

Perfect HarmonyAhhhhh ik ben zó vreselijk verliefd op deze megalange, megafijne, megaleuke blazer!!! Ik wilde afgelopen winter heel graag een oversized jas tot ongeveer mijn knieën, maar na een aantal jassen te hebben gepast, bleek het mij toch niet zo leuk te staan als ik wilde. Ik zag er eerder nóg kleiner en dunner uit dan ik al ben: niet de bedoeling.

Toen ik deze blazer op boohoo.com zag, besloot ik de sprong toch te wagen. Na kort te hebben getwijfeld over de maat die ik zou nemen (toch een maat groter onder het mom van oversized, of toch maar gewoon voor de kleinere maat gaan, die me waarschijnlijk wel goed zou passen?) was de blazer in mijn winkelmandje verdwenen, samen met een paar sokken en een super schattige douchemuts (foto's volgen, dat beloof ik).


boohoo.com blazer // Episode top // Zara jeans // André boots

Deze outfit zit vol favorieten. Het topje, dat ik kocht bij de tweedehands winkel Episode in Utrecht, de laarsjes die ik weet ik hoe veel jaar geleden aanschafte in Parijs... De nieuwe blazer en niet te vergeten de eerste spijkerbroek die mij écht goed pastik ben nu drastisch op zoek naar meer goede spijkerbroeken.. Dat had ik een aantal jaar geleden nooit gedacht! Ik droeg vroeger voornamelijk rokjes en jurkjes, zoals sommigen van jullie misschien wel weten. Mensen die mij kennen weten dat sowieso wel! Altijd rokjes, jurkjes, hoge hakjes... Dat is de laatste jaren heel erg veranderd. Ik zoek nu veel meer comfort op in mijn outfits en schoenen (met een rokje moet je heel erg oppassen hoe je zit. Dat lukt mij niet altijd, haha). Hoewel ik het soms nog steeds heel leuk vind om mezelf op te doffen of om hoge hakken te dragen. Sommige liefdes zullen nooit helemaal verdwijnen, ze zullen alleen misschien wat minder vaak naar boven komen!

Zie jij ook zo'n verandering in stijl bij jezelf? Of heb jij al jaren dezelfde stijl?

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

P.S. Heb jij al meegedaan aan mijn giveaway? :-) Je kunt een superleuk pakketje winnen met o.a. een voetbandje van Handmade With Heaps Of Love!

5 comments: