Saturday, October 4, 2014

Lucky


Mijn eerste outfit met mijn nieuwe, mooie, fijne, geweldige, fantastische rugzak. Hoera!!! Toen ik me bedacht waar alle items die ik draag ook alweer van waren, kwam ik er achter dat de rugzak ongeveer twee keer zo veel kost als alles wat ik aan had... Uhhh... Hoe kan dat nou weer?


boohoo.com blazer // episode top // H&M pants // blink sneakers // herschel supply backpack

Goed, laten we bij het begin beginnen. Een hele tijd geleden ging ik naar het boohoo.com event van Cream PR, waar ik een gift card aan overhield. Na lang speuren op de website kocht ik de blazer. Hij was geloof ik ongeveer €44,00. Normaal gesproken zou ik dat geld denk ik niet zo snel uitgeven aan één item, maar met een gift card kon het wel. Inmiddels is 'ie uitgegroeid tot mijn favoriete blazer.

De broek heb ik vorige week gekocht: ik zag hem hangen in de sale rekken bij de H&M en werd meteen verliefd. Het gebeurt me niet vaak dat ik een mooie broek in mijn maat in de sale zie hangen. Mooie broeken zie ik genoeg, maar mijn maat is meestal uitverkocht. De schoenen waren ook in de sale, of beter gezegd, de weekaanbieding bij de Sacha. Van €29,99 voor €19,99. Voor dat geld kon ik ze niet laten liggen, toch??

Het enige wat niet in de sale is van deze outfit, is het topje. Dat kocht ik een hele tijd geleden bij de Episode voor €14,95. Alles bij elkaar komen we dan neer op €44,90. Oké, oké, de rugzak was €79,99, dus het scheelt zo'n €10,00, maar ik vind het alsnog een goede budgetoutfit!

Wat vinden jullie ervan? :-)

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

13 comments:

 1. Ik vind het een hele mooie outfit! Ik houd van de simple chic style! Ben helemaal verliefd op de broek! Zelfs zo dat ik wss naar de winkel ga om hem te vinden en passen! :) xx, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  ReplyDelete
 2. Gave foto's! Die broek staat je heel leuk :)

  ReplyDelete
 3. Mooie look! De brook heb ik ook, vind hem echt geweldig! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 4. Mooie outfit, vind de broek echt super leuk :)

  ReplyDelete
 5. Leuke outfit en ik vind je tas heel erg gaaf!

  ReplyDelete
 6. Mooie outfit, ik vind je broek echt geweldig!

  X Sara

  ReplyDelete
 7. Leuke outfit!
  Vind de rugzak ook heel tof :D

  ReplyDelete
 8. Je broek, I love <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 9. mooie outfit! die tas is zo zo tof, staat al een hele tijd op mijn wishlist :)
  xo, cheyenne

  ReplyDelete