Tuesday, February 10, 2015

(Starting) sneakerfreak

Vroeger kon je mij uittekenen in hoge hakken. 10 centimeter, 12 centimeter... Hoe hoger, hoe beter, dat was mijn motto. Boven mijn hakken droeg ik dan een vrolijk bloemenjurkje of een schattig wijd uitlopend taillerokje. Zie je het nu nog voor je? Als je mijn laatste outfitposts hebt gezien, denk ik dat je nu heel raar naar je computerscherm zit te staren ;). Echt? Zij? Hakken en rokjes? Laat me niet lachen!

Mijn stijl is de laatste tijd best een beetje veranderd. Ik draag alleen nog maar broeken en het liefst vrij simpele items, met een eyecatcher om de outfit toch wat specialer te maken. En deze eyecatcher komt de laatste tijd steeds vaker in de vorm van een kek paar sneakers. Ik heb nog niet heel veel paar, maar de vier paren die ik nu heb, smaken zeker naar meer...






inkkas
Mijn Inkkas waren denk ik het eerste paar sneakers dat ik bemachtigde. Vroeger had ik wel heeeel toffe K-Swiss gympen, met luipaardprint en allerlei kleuren veters, maar helaas zijn die gesneuveld wegens het vele dragen, en vervolgens ging ik dus al die hakken dragen. Met mijn blauwe inkkas sneakers is mijn liefde denk ik echt teruggekeerd. Deze zijn zo leuk voor in de zomer! Met fijne shorts & een leuk topje heb je meteen een leuke outfit samengesteld! Ook nu zijn ze leuk en kunnen ze wat kleur brengen in je winteroutfit. De schoenen komen uit Peru en bestaan in heel veel leuke kleuren en printjes! De schoenen zijn ook niet heel duur: vanaf $45 heb je al zo'n paar in je kast staan!

blink
Deze sneakers kocht ik in de aanbieding bij Sacha. Mijn zwarte gympies van de H&M waren stuk gegaan en ik besloot dat het wel eens tijd was voor goede, zwarte sneakers die het iets langer zouden volhouden. Deze vriendjes met felgele veters kocht ik voor slechts €20 en ik ben er nog steeds heel blij mee. Met een stel zwarte veters erin zijn ze super makkelijk te combineren, maar de gele veters kunnen een kleurloze outfit natuurlijk binnen no time een upgrade geven!

reebok
Na de Blink sneakers was de beer écht los. Ik besloot Marktplaats eens af te speuren naar meer leuke sneakers & kwam al gauw terecht bij deze felroze Reebok schoenen. Na wat onderhandelen waren ze voor €16 inclusief verzendkosten onderweg naar hun nieuwe thuis: mijn voeten. Het zijn eigenlijk dansschoenen, maar heel stevige, dus ik besloot dat ze ook prima gewoon op straat konden. Over een upgrade voor een kleurloze outfit gesproken! ;)

monki
Mijn meest recente sneakeraankoop. Deze kocht ik ook in de aanbieding, ze kostten me €15. Wat budgetaankopen betreft ben ik geloof ik erg goed met sneakers! Het luipaardprintje vind ik heeel leuk, net als al die verschillende kleuren! Ik geloof dat je uit deze post wel kunt concluderen dat ik van kleurrijke, gekke sneakers houd! :)

Toen ik deze foto's ging maken, had ik eigenlijk in mijn hoofd dat ik al veel meer paar sneakers had, haha. Dit heb ik uiteraard meteen veranderd in een excuus om meer sneakers te kopen. Hoog op mijn verlanglijstje staan witte Stan Smiths. Minder gek en kleurrijk dan bovenstaande sneakers, maar ik vind ze écht prachtig. Ik zou dan het liefst een paar willen met groene details, dat vind ik zo mooi! Als ik er plaatjes van zie, kan ik daar uren bij wegdromen... Och, had ik maar genoeg geld!

Ben jij een sneakermeisje? En welke staan nog op jouw verlanglijstje? :)

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

8 comments:

  1. Jaa de sneakertrend is ideaal! Ik ben nooit van de hakken geweest, maar nu is het mooi om onder een rokje een sneaker aan te trekken in plaats van hoge hakken. Ik ben er blij mee! Mooie sneakercollectie heb je!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, fantastisch hè? Lekker comfortabel, maar toch vrouwelijk. Topcombi!

      ♥♥♥

      Delete
  2. Vroeger droeg ik ook echt altijd hakken en had ik alleen een paar all stars, maar nu ben ik ook helemaal into de sneakers. Ik wil ook graag witte stan smiths en een paar zwarte nikes! Jij hebt al een mooie sneakercollectie, vooral de paarse luipaard print vind ik echt heel gaaf! x Elma

    www.reinadelamoda.nl

    ReplyDelete
  3. Leuk! en grappig dat je op mijn artikel reageerde dat je mijn sneakers ook zo tof vindt. Ik snap nu waarom haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankjewel! Hahah jaa ik ben zó verliefd op ze!!! :D :D

      ♥♥♥

      Delete
  4. Wat een leuke collectie sneakers heb je! Ik zie sneakers erg graag, maar toch zou ik ze zelf niet echt vaak aantrekken. Ik heb nog steeds het gevoel dat het niet helemaal bij mijn stijl past, maar ik zou he eigenlijk wel nog eens willen proberen :)

    x Sara

    ReplyDelete
  5. Je Monki sneakers zijn erg leuk en helemaal voor die prijs! :)

    ReplyDelete