Wednesday, February 25, 2015

Throwback: Mr Gugu & Miss Go skirt

Het is weer tijd voor een throwbackje! Way back wednesday, zullen we maar zeggen. Deze foto's vond ik laatst toen ik mijn Dropbox leeg maakte. Toen ik mijn huidige telefoon (Samsung Galaxy S3) kreeg, kreeg ik 40 GB voor mijn Dropbox. Dit vervalt helaas over een paar maanden (of weken, dat weet ik eigenlijk niet), dus dan zou ik moeten betalen voor al die extra ruimte. En ik kan je één ding vertellen: mijn magere studentenbudget kan dat niet aan ;) Dus moest mijn hele Dropbox worden overgezet naar mijn externe harde schijf. Gelukkig heb ik daar wel genoeg ruimte! Het kostte me ongeveer een dag, maar inmiddels heb ik al mijn foto's en documenten op één harde schijf, en dat is stiekem toch ook best wel lekker!



Primark necklace // Vero Moda top // Mr Gugu & Miss Go skirt

Haha, ik zie nu pas de photobomb op de laatste foto. Ik zoek meestal de meest rustige plaatsjes om foto's te maken, maar soms komt er toch ineens iemand langs. Ik kan me best voorstellen dat het er raar uitzag, zo'n poserend meisje ergens in een uithoek van de woonwijk... HAHA!

En dan nu over de outfit. Het was hier hoogzomer, dus ik was echt megasuperduperbruin. Geen grapje: die witte melkflessen die je hierboven ziet? Dat zijn mijn benen als ze bruin zijn. Hoe ze er nu uitzien? Geloof me, dat wil je níet weten. Wat wel erg bruin was, was mijn haar. Wat een toffe kleur was het eigenlijk! Mijn wenkbrauwen hebben daarentegen géén toffe kleur. Het lijkt net alsof ik helemaal geen wenkbrauwen heb, hahahahha! Tegenwoordig gebruik ik een wenkbrauw dingetje van Catrice. Ik ben absoluut geen beauty expert, maar dit wenkbrauwwondertje kan ik zeker aanraden. Ik heb in ieder geval nooit meer foto's met deze non-brauwen ;)

Het rokje dat ik aan heb is van Mr Gugu & Miss Go, een Pools merk dat allemaal heeel leuke printjes doet op allerlei leuke items. Ik bestelde toen ook nog twee badpakken die nog steeds in mijn kast liggen. Het bestellen was een hele klus (hij was niet goed doorgekomen en één item dat ik wilde was niet meer beschikbaar, waardoor ik een ander moest kiezen), maar uiteindelijk ben ik wel nog steeds heel blij met de items. Ik draag weinig rokjes meer, maar dit rokje wil ik komende zomer ook écht weer gaan dragen. Ik vind de olifantenprint zo tof! Ooit wil ik ook nog een sweater bestellen, zoals deze met lama (hilarisch toch?!), of deze met palmbomen... Supertof!

Anyway, wat vinden jullie van deze throwback? En hebben jullie wel eens wat besteld bij Mr Gugu & Miss Go?

♥♥♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

13 comments:

  1. Ik heb er nooit besteld, maar het is wel een heel tof rokje! En oh wat heb ik veel zin in de zomer:P X Laura www.mixtfashion.com

    ReplyDelete
  2. Wat een super mooi rokje!

    xx Anna and Christel
    <3 it takes 2 to fashion

    ReplyDelete
  3. Super leuke outfit! Heerlijk zomers <33

    XX www.laurenlouvaine.com

    ReplyDelete
  4. Wauw je rokje is te gek :)! En dat geheugen verhaal ken ik, haha moet ook nog een externe schijf hebben. Leuke blog! x

    Http://www.esmeraldaattema.com

    ReplyDelete
  5. Ik weet nog dat ik deze outfit zag, ik vond het zo'n toffe outfit! Nog steeds is het rokje super leuk :) Kan niet wachten tot ik weer rokjes met blote benen aan kan! Het merk kende ik eigenlijk nog niet, ze hebben toffe items!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa wat grappig!! Het is ook nog niet zo super lang geleden dat ik hem plaatste, maar toch vind ik het super leuk om te horen dat je hem toen ook hebt gezien, haha! Dankjewel! :)

      ♥♥♥

      Delete
  6. Wat een leuke outfit! Die rok is opvallend, maar wel leuk! Net zoals je ketting, een echte eyecatcher! Dat van die witte benen herken ik zeker, helaas! Hahah!

    ReplyDelete
  7. Haha je bent bruiner dan ik in de zomer ;)
    Super leuk rokje! En wat heb je een mooi lichaam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yes!! Dit is ongeveer de eerste keer dat ik dit hoor, haha, dus dit moment ga ik koesteren! ;-) Dankjewel!

      ♥♥♥

      Delete
  8. Wat een leuke outfit, en heerlijk zomers ook ;) Vind je rokje ook heel leuk en mooi! :)

    xxx
    http://www.rockinheels.com

    ReplyDelete
  9. Die rok is echt heel erg tof!

    ReplyDelete
  10. Oh wat een mooie zomerse look :-D

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete