Sunday, September 21, 2014

New Look Christmas Gifts



Images via Press Only Amsterdam

Ja, ja, ik weet het: we hebben net een heerlijke week achter de rug, en dan kom ik met Kerstmis aanzetten... Hoe vreemd het ook is, toen er vorige week een mail in mijn inbox floepte over de kerstcadeautjes van New Look, kwamen de kerstkriebels ineens bij mij naar boven. Hoewel ik ontzettend heb genoten van de zon en het plotselinge warme weer, heeft Kerstmis ook wel weer wat. Al die lichtjes in de bomen, binnen en buiten, overal versiering... Zelfs de knipperende, hysterische lichtjes aan alle balkons in flats lijken me ineens een fijn idee. New Look, bedankt!





Images via Press Only Amsterdam

Ze hebben de aller- aller- aller- aller- allerleukste kerstboomversiering bij de New Look. Dit zijn toch perfecte schoencadeautjes voor Sinterklaas? Zodra de Sint het land heeft verlaten, hang je deze snoezige hangers door het hele huis: het perfecte recept voor een zo lang mogelijke kerstbeleving. En het houdt niet op bij deze hangers hoor: ik spotte ook een superleuke unicorn. Die zou ik gewoon het hele jaar in mijn huis laten hangen!



Images via Press Only Amsterdam

Sokken, ik hou ervan. Ik loop nu al in heerlijk warme, rode sokken. Met enorme kerstmannen op mijn tenen. In 3D, ja. Ze zitten heerlijk, zijn lekker warm en een prima vervanging voor als ik mijn pantoffels weer eens kwijt ben. Deze superleuke sokken van de New Look komen in een pakketje met een kruik. Ook erg fijn: ik heb zelf een kruik van de Xenos, waar ik vorig jaar dankbaar gebruik van heb gemaakt. Zo'n leuk pakketje als dit zou dus een perfect cadeau zijn voor mij, haha!



Images via Press Only Amsterdam

Aftellen tot Kerstmis kan met deze superschattige aftelkalender. Zet hem naast je adventkalender, zodat je iedere ochtend, na je chocolaatje (want dat moet per dag en niet in één keer!!), het aantal dagen kunt aanpassen. Kerstkriebels ten top! En als je dan de trein in stapt, op weg naar school of je werk, heb je nog deze leuke beker bij je, om je te herinneren aan hoe dichtbij Kerst alweer komt. Joepie!!!

Ik zou echt de allerlaatste zijn die zin heeft in de winter en de kou, maar door het typen van deze post krijg ik er toch wel weer zin in. 's Avonds heerlijk in je snuggy of onder een dekentje op de bank, kopje thee of warme chocolademelk (!) erbij, filmpje (inderdaad: Home Alone)... En keihard meezingen met de kerstliedjes op de radio. Ik heb er zin in, jullie ook?

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

7 comments:

  1. Wat een leuke en schattige spulletjes. Maakt die koude tijd toch beter haha

    ReplyDelete
  2. Oooh leuk! Wel al vroeg haha, maar nu het toch echt kouder begint te worden leef ik altijd naar de kerstdagen toe!

    ReplyDelete
  3. Wooow vroeg maar ik vind ze wel leuk, hahaha! XO

    ReplyDelete
  4. Zo'n schattige kerstspullen al! Ik kijk er al naar uit!

    X Sara

    ReplyDelete
  5. Beautiful, festive and sooo cozy things!
    xo
    Stacy

    http://tastyrumors.blogspot.com/

    ReplyDelete