Wednesday, August 13, 2014

Instadiary

De tijd vliegt! Het is inmiddels alweer augustus, en dus is het weer eens tijd voor een nieuwe Instadiary! Omdat ik tijdens mijn vakantie weinig wifi heb gehad (en toch wel echt bijna een volle maand weg ben geweest), is deze diary iets minder vol dan je van me gewend bent. Hoe dan ook heb ik wel weer een hoop te vertellen en daarom hoop ik dat je dan toch weer zult genieten van deze nieuwe Instadiary!1. We waren teruggekomen van vakantie en natuurlijk moesten we de dag erna meteen weer wennen aan het typisch Nederlandse weer. Hoera!
2. Van al die regen werd ik meteen melancholisch en verlangde ik terug naar de tropische temperaturen in Hongarije. Hoewel we daar ook regen hebben gehad. Maar toch.
3. Toch kwam de zon ook weer door in Nederland en dat werd natuurlijk gevierd met blote benen. En mijn Inkkas, die ik echt veel te weinig draag.
4. Ik zag deze supertoffe rugzak van New Look op de Facebookpagina van Andy Torres (Style Scrapbook). Ik wil hem hebben! En hij is dus maar ongeveer 30 euro! Dan is het toch eigenlijk diefstal om het níet te doen?
5. Hoera! Augustus is begonnen! Het nieuwe schooljaar begint over nog maar een maand (en zeg nou zelf, daar heb ik toch zo'n rugzak als die van New Look voor nodig?), ik ben twee dagen geleden aan mijn stage bij twee radioprogramma's van Omroep Max begonnen... Ik hoop dat augustus mij heel veel moois gaat brengen!
6. Ik zag deze superleuke onderbroek bij de Primark en kon hem niet laten liggen. Maar zeg nou zelf, zou jij dat wél kunnen dan? Ik vind hem echt te leuk!1. Waar is de zon toch heen? Ik wil dit badpak het liefst elke dag aan, haha. Ik vind 'm supermooi. Weten waar 'ie vandaan komt? Check het hier!
2. Ik testte samen met Mira een kopje thee. Simpele thee, maar met een onwijs leuke vormgeving én een ecologisch verantwoorde samenstelling!
3. Ook Rinske kwam weer voorbij op mijn blog! Ze droeg de beste rok ooit. Ik ben zelf heel erg fan van deze outfit, het staat haar geweldig, vind je niet? :-D
4. Deze quote plaatste mijn zus op Instagram. Ik moest er erg hard om lachen (hardop, ja echt, op mijn werk (gelukkig was er niemand)) dus ik besloot hem te reposten. Geniaal!
5. Afgelopen zondag sprak ik met twee vrienden af en we gingen een avondje ouderwets Monopoly'en. In het Frans. Goed voor je taalkennis, haha! Ik vond het superleuk om weer eens lekker een bordspel te doen. Doen jullie dat nog wel eens? Eigenlijk is het zonde dat we allemaal op onze telefoons enzo spelletjes spelen en niet meer een avondje uittrekken voor het spelen van een bordspel. Ik maak me hier zelf ook vaak schuldig aan, maar het is ook zo makkelijk om even een simpele applicatie te openen en daar een spelletje te spelen... Maar goed, een avondje Monopoly is voor mij zeker voor herhaling vatbaar, haha!
6. Afgelopen maandag begon ik met mijn stage. Ik heb het er super naar mijn zin, dus misschien klopt mijn shirt niet helemaal. Maandag was zowaar een leuke dag! De details van de outfit vind je overigens hier.

Wat heb jij afgelopen maand allemaal gedaan? :-)

♥ Saskia

FORMER PARADES IS ON: BLOGLOVIN | FACEBOOK | GOOGLE PLUS | TWITTER | LOOKBOOK | INSTAGRAM | STYLIGHT | PINTEREST

2 comments: